2CELLOS



A múlt hét, ami igazából még ez a hét, de talán az egész utóbbi időszak legnagyobb boldogsága, hogy beteljesedni látszik egy újabb álmom. :)

Tudjátok, hogy mennyit nyekeregtem itt az elmúlt időben, hogy bár hálás vagyok, hogy mennyi igazán igazi nagy koncertre sikerült eljutni, de valahol még hiány van. A csellósoknál... Pesten többször jártak -amíg én nem, aztán lemaradtam szájtátás miatt a londoni nagy bemutatóról, aztán jönnek újra Londonba, amikor én már nem leszek itt - ja, nem leszek itt, mégha folyton úgy tűnik is, hogy már sosem szállok gépre. :) Tudom-tudom, folyton tolunk-toltunk még egy hónapot. De novemberben már tényleg nem leszek itt és már majdnem odáig fajult a dolog, hogy repülőjegyet is vettem, csak hogy már nem volt több koncertjegy. jajj, pedig a Royal Albert Hall-ban lesz, na, de majd legközelebb :) Hiszen a keresztgyereket úgyis kell látogatni, ugyebár :)

Na, de! A héten gyorsan meghirdettek egy budapesti koncertet, rá két napra már jegyet is árultak és jegyem is van negyedmagammal. Mármint ennél többeknek van, de mi négyen megyünk.

El sem hiszem, annyira örülök neki.

Külön öröm, mert ez korábban nem szerepelt a koncertnaptárban, ebben biztos vagyok, mert nem egyszer néztem végig, hogy valamelyik városba nem lehetne-e mégis eljutni. :)
Hát de, el lehet: Budapestre. Hát nem kedvesek, hogy a 'kedvemért' eljönnek? :)) Ha már itt nem találkozhatunk?;)


Aki még mindig nem tudná esetleg hovatenni őket, van it egy egészen jó leírás magyarul:
https://koncertpromo.jegy.hu/program/2cellos-82733