Egy hónapja történt

Még a tavaly ősszel elterveztem a előző adventi időszakot, ami nagyjából úgy is történt, ahogy szerettem volna.
A végére egy igazi angol karácsonyi koncertet terveztem, hogy lássam, hogy milyen is az, másrészt meg utána már alig volt munkanap és jöhetett igazán a karácsony.
Nagyon-nagyon jó volt, az összes ismert amerikai-angol slágerrel, akkora 'buli' volt, hogy ihaj! A képekből nem derül ki sok minden, de talán látszik, hogy szépen fel volt díszítve és nagyon sokan (világítós) karácsonyi pulcsiban, fejdíszben, stb-ben voltak, és mindenki nagyon élvezte. A karmester egyben egy showman volt, egyszercsak felosztotta az egész Royal Albert Hall-t 12 szekcióra és így előadtuk együtt a Karácsony 12 napját, eszméletlenül jó volt! :)
A két énekes is jó volt, próbálok keresni youtube-linket.

A dalt tuti mindenki ismeri, másolom mind a két nyelven a szöveget, úgy jobban fogjátok érteni, hogy mi is történt. Vagyis linkelem, mert nagyon hosszú.
Én a 12-es szekcióban voltam, tehát nem igényelt sok mozgást tőlem a történet, de az 1-es részben lévőket nem irigyeltem. :) Mindenki röhögött és énekelt és boldogság volt. És mindenki csinálta, nem volt nyervogás, hogy óhmár ez a hülye mit akar? :))

Bár van eltérés, de azért a lényeg ugyanaz:
angolul:http://www.metrolyrics.com/12-days-of-christmas-lyrics-christmas-song.html






Utána még néztem fényeket, meg egy kis tömeget :)




Na itt nem vettem ajándékot, de nem jött, hogy elhigyjem, hogy a Lui-nál ennyien állnak sorban...