Medvék

Rendben, azt hiszem pár medvémmel megvitatom ezt a kérdést otthon, egész biztosan van, amelyik szívesen elindul, hogy már ne az otthoni ládában várjon arra, hogy meleget adjon így vagy úgy. Mindegyik a szívem csücske, a medveség ilyen, de ez nagyon fontos és emlékszem, amikor Matthew az egyik operáció után a bátorságáért kapott medvével jött haza, hónapokig előkerült még, ha bátorításra volt szüksége.
Azért még lelevelezem valahogy, mert személyesen fix, hogy nem tudom leadni:
...
Sziasz...tok Kedves Szülők!
Nem vagyok a szavak embere,nagyon ritkán írok itt,Mindannyiótok előtt,de most aktuális lenne egy jótékony kezdeményezés,amelyben kérném a segítségeteket!
Barátaimmal,kollégáimmal,ismerőseimmel az elmúlt 20évben rendszeresen "támogatjuk"az Országos Mentőszolgálat Győr-Moson-Sopron megyei részlegének munkáját.
Ausztráliában szinte minden mentő- és tűzoltóautóban található EGY PLÜSSMACI.
Igen,EGY PLÜSSMACI!
Gyermek baleseteknél,sérüléseknél,ahol a gyermek pszichés,sokkos hatásoknak van kitéve,a kiérkező mentőegység az elsősegélynyújtás után az autóban EGY PLÜSSMACIT ad a gyermeknek,hogy megnyugodjon. Tanulmányok,felmérések és hosszú évek tanulmányai bebizonyították,hogy a traumát átélő gyermek csak EGY PLÜSSMACI ölelésével nyugszik meg az első pszichés sokk után. Nem kutya,lovacska,cica,majom...EGY PLÜSSMACI!
Mai napon beszéltem az OMSZ regionális igazgatójával és jelezte,hogy sajnos fogyóban vannak a készletek.2 éve közel 130db PLÜSSMACIT gyűjtöttünk Nekik!
Ha van kedvetek,lehetőségetek csatlakozzatok hozzánk EGY PLÜSSMACIVAL. Amit kimosva juttassatok el hozzám.
Karácsonyra lepjük meg a Mentőket,Akik igazi hősök számomra!
Minél kevesebb PLÜSSMACKÓT "használjanak fel",de ha szükség lenne rá,akkor legyen a mentőautóban.
Az átadáskor szívesen látjuk a Családjaitokat a győri Mentőállomáson,ahol betekintést nyerhettek Hőseim,Hőseink mindennapjaiba!
További szép estét kívánok!
Ladocsi Norbi
..."
Győrújbaráton az E-kart Ringen lehet leadni a macikat, aki kedvet kapott hozzá.