Fantom 30

Szóval:
tegnap este én Fantomoztam. az előadás után Facebook live-on lehetett nézni a 30 éves gálát, voltak percek, amikor 21 ezer ember nézte azt a valamit, csak a Facebookon - mert amúgy voltak más lehetőségek is. Őrület, amit az internet eléd tud rakni. kifogástalan minőségben.
Hát egyébként elég gagyiság volt, nem is értem, egy hazai (értsd jól, otthoni) színház minden sokkal kisebb ünnepségből sokkal jobban (nagyobbat, színvonalasabbat, stb) tud bármit is rittyenteni. Majd gondolom elérhető lesz, érdemes lesz belenézni.

Úgy indult, hogy Webber (aki látszólag mindentől és mindenkitől iszonyodik, főleg az érintésektől) próbált jópofáskodni meg emlékezgetni Cameron Mackintosh-sal, aztán akkor ő leült a zongorához (gyakorlatilag háttal a nézőknek(!), aztán akkor jött néhány dal.

Aki igazán fantasztikus volt, ez a nő, aki pár éve Christine volt (mi más :)) ),
meg volt egy-két fantom, és a végén a 30 évvel ezelőtti kreatív team-et hívták meg, mást nagyon nem. Meg na jó, ott volt a legelső fantom is. Aztán a legvégén ezek ott egymással (a többség háttal a nézőknek) sutyorogtak a színpadon, aztán ennyi volt,

Szóval szerintem ezt gáz 30 éves gálának nevezni. Előtte az előadás elvileg szimpla volt, annyi különbséggel, hogy jótékonysági előadás volt.

Attól még a zenéjét még mindig nagyon szeretem és ha jó a fantom és a Raoul is egy időben, akkor még sokadszor is el tudok gondolkozni, kit is választanék. szóval a fanyalgók fanyaloghatnak, de ami jó az jó és ez igenis egy létező műfaj. :)