Land's End másodszor

Szóval a visszatapsot Land's End kapta. :)
Azóta sem bánom. :)
És ehhez van egy plusz momentum. Még reggel a hotelban mondták, hogy jön a nem tudom milyen Helen, az aranyérmesük, nyitott busszal, végig a Promenádon, a hosszú úton, ami a hotel előtt is elmegy, és Newlyn-ból indul. És hogy ez majd fél 2-kor lesz. Örültem, persze, köszöntem is, de gőzöm nem volt akkor még, hogy sikerül-e.
Nos, a sok ügyeskedésnek az lett a vége, hogy épp találkoztam Helen-nel! :) Épp a Land's End felé tartó buszon ültem, nyilván a tetőn, végre nem esett :) Amikor láttam, hogy nem maradtam le, hiszen az utcán várakoztak az emberek és akkor jött szembe a busz, az elsőn ő maga (szőke, fehér pólóban), a következőn nem tudom kik, de zenekarral. Nagy boldogság volt, úszott mindenhol és úgy meg voltam hatódva, őrület volt.






Volt róla cikk is, amit most nem találok, hogy hova mentettem le, majd ha meglesz mutatom.


Na ezen feldobódva buszoztam tovább. :) Most is fotóztam párat, hiszen az ég is más volt, a víz színe is, mutatom is. És muszáj volt megint ennem egy fagyit is. :)

Épp azon tanakodtam, hogy melyik busszal is menjek majd vissza, aztán megláttam egy táblát, hogy Sennen csak egy mérföld, és láttam, hogy sokan mennek arrafelé...