5

Tádámm-tádámm és dobpergés, nagy nap lesz a holnapi, hiszen holnap lesz pontosan ÖT éve, hogy megszületett az első blogbejegyzés! :)

A blogot kicsit előbb elkezdtem kreálni és változtattam sokszor is, és mutatom is az első bejegyzést, ami még nagyon kis sete-suta, nehezen találtam a hangomat így leírva:
http://bernoblogja.blogspot.co.uk/2011/07/kezdetek.html

Pontosan emlékszem arra az időszakra, és arra is ami utána következett. Őrület, hogy már öt éve... Most itt lesz pár évforduló majd, egyik-másik érdemel majd némi nosztalgiát vagy ezért, vagy azért... ;)

De addig is Boldog szülinapot berno-blogja! Örülök, hogy vagy nekem és hogy vagytok ki, akik még mindig, ennyi idő után is veszitek a fáradtságot és olvastok és még reagáltok is.
/Mostanra kicsit kisebb már a létszám, mint eleinte, de szerintem vannak rejtőzködők is, és az is igaz, hogy továbbra sem tettem nyilvánossá, nem szerepel a profilomban, nem linkelgetem az elérhetőséget, továbbra is jó ez így./

Szóval semmi extraságot nem találtam ki most, de lehet kérni, ha szeretnétek valamit. Mármint hogy miről írjak, vagy valamit írjak-e meg/ki, ilyenek. :)
A tapéta szerintem marad, úgy érzem ez lett az igazi arca a blognak, legalábbis most rendben vagyok vele. :)
Ééééééés, azt hiszem megtaláltam a tökéletes születésnapi köszöntőt. :)
Van benne néhány szimbólum, lehet játszani, hogy ki mennyit talál benne, ami kapcsolódik hozzám és a bloghoz. :) https://www.youtube.com/watch?v=k9bzHGM6M_g