Sikerülni látszik

Nos, a terv végre megvalósulni látszik, már három filmnél tartok és hétközben esténként egy-egy Szívek szállodája rész kellően lazított. :)

A millió lista, idegbaj, meg egyebek hatására a bőrönd helyetti nagy csomag már valahol arra vár, hogy MO felé vegye az irányt, az itteni ajándékok már becsomagolva - bár még egy hátra van, meg holnap akarok csinálni valami kreatívat, de mutatom a filmeket, amiket tegnap estétől láttam és érdemes róla írni.

Ez volt az első, hát a végefelé már úgy jó volt, amúgy egynek jó volt és hát karácsonyos. :)
Kényelmetlen karácsony
A karácsony olykor a legkeményebb szíveket is meglágyítja... Trish sokat próbált hölgy, múltjától nehezen bír szabadulni: börtönben ült különböző lopásokért. Unokahúga, Patsy vigyáz rá, hogy vissza ne kerüljön, ám pont karácsony előtt elcsúsznak egy bevásárlás alkalmából. Miután elkapják őket, a bolt egyik alkalmazottja, Bert felajánlja kezességét a megrémült bolti szarkákért. Az ünnepeket megmentette, de talán mégsem önzetlenül, hiszen szerelmes lesz Trish-be...

Délután két újranézős jött, mindegyiket szeretem és főleg a másodikon mindig nagyon meghatódom.
Ébredj velünk
A tévés Becky Fullernek szánalmas a szakmai és a magánélete. Szerencsére állást kap a Pirkadatnál, az országos, ám a nézettségi verseny utolsó helyén álló reggeli híradónál. Nagy lelkesedéssel veti magát a munkába, és ügyesen megszerzi a talonba tett legendás műsorvezetőt, Mike Pomeroyt. A férfi azonban nem hajlandó együttműködni vele, és különösen nem a Pirkadat sztárjával, a műsorvezető Colleen Peckkel. Összecsapásaik már a műsor létét fenyegetik. Becky kétségbeesetten küzd azért, hogy megmentse a jó hírét, az állását, és magát a műsort.

A szív dallamai
Roberta Guaspari világa összeomlik, mikor a férje otthagyja őt és két kisgyermekét. A válás után megesküszik, hogy életét ezután saját szabályai szerint fogja élni. A biztonságos kisvárosból Amerika egyik legkeményebb környékére, Kelet-Harlembe költözik. Végre meg akarja valósítani álmát: hegedülést akar tanítani. Nincs túl sok tapasztalata a gyerekekkel, de van tehetsége, eltökéltsége - és vannak hegedűi. A gyerekek, a szülők és az iskolaigazgató eleinte szkeptikusak, de Roberta olyan szenvedéllyel tanít, ami ragályos, és a kis hegedűsök hamarosan hihetetlen eredményeket produkálnak.