Mennyi az annyi?

Vannak napok, amikor rá tudok zuhanni a Play Áruházra Okoskán, és turkálok az applikációk között. :) Sikerült már néhány jó (és nem használt) cuccot telepíteni.

Ma megint addig huzigáltam, meg applikáltam, hogy most már senki nem lep meg, amikor azt kérdezi, hány nap van karácsonyig. :)
Az applikációm szerint 44 nap, ami így ránézésre sokkoló, azt hittem még több. Persze az más kérdés, hogy ez vajon dec. 25-ig számol-e ( a 24 helyett), úgy számolom, hogy igen, és hogy éjszaka vagy nap, vagy hogy, de mindegy, 44.! :) És nekem idén úgyis 25-től indul a karácsony.

Ja, és olyan jól számol, hogy még a csillagszóró is hihető a fán. :) De nem álltam meg itt, van nagyon szép hátterem, ahol korcsolyáznak és még a hó is esik. Persze használja Okoskát rendesen, úgyhogy lehet, hogy pár nap, és választok valami snasszot, de energiatakarékosat. :)

De aki nem applikál, neki ez is jól jöhet (bár itt azt mondja, hogy 43 nap és 2 óra), végül lehet, hogy maradok majd a naptári formánál, bár úgyis mindjárt advent, az majd kisegít. :)


Na, és megvan, a Santa (Télapó) korrekten számol, nála az számít, mennyit alszunk még. :)
És ez tényleg korrekt, ideni: 
Fixed times are calculated from Santa Claus's computer, which is on Santa Central Time (on the International Date Line, which runs through Christmas Island btw!), so it may differ from your timer.  The fixed times shown aren't necessarily for Christmas' arrival where you live (the ticker timer clock shows that) but rather how long until the first time zone on the planet reaches December 25th. 

Teljesen összezavartak, holnap még meg kell nézzek újabb app-okat. :)