Filmek

Van még néhány filmem megjelölve a youtube-on, ezeket nézem mostanában, pedig igazán klassz dvd-kkel gazdagodtam az otthoni napokban - köszönöm M! - :)

Karácsonyi naptárpasik
Az ötlet nem rossz, egyszer el is megy (bár kb háromszor aludtam bele, mire végigértem rajta), de rettenetesen rossz szinkront tettek rá.

E.J. Baxter sikeres újságírónő New York-ban. Az élete látszólag tökéletes: remek állása és kiváló főnöke van, valamint szép lakása és szerető vőlegénye. Tökéletes világa azonban egy pillanat alatt összeomlik, amikor a vőlegényét rajtakapja a főnökasszonyával a karácsonyi partin. Ezt Lillah Gucci cipője és E.J. eljegyzése bánja. A fiatal nő új állás után néz, de Lillah mindenhol keresztbetesz neki. Végül a nővére, Roz tanácsát megfogadva elfogadja a montanai állásajánlatot. Hamarosan rájön, hogy a szívügyek a vadonban sem egyszerűek.


Karácsonyi csínytevő
Hát, ez egynek, de tényleg csak egynek, bár legalább a vége az okés... :)


Egy női tolvaj visszatér Connecticut állambeli szülővárosába, miután az egyik terve balul sül el, és a karácsony előtti napokon unokahúgára és unokaöccsére kell vigyáznia. Ideje nagy részét azzal tölti, hogy bűntársával, Clive-val elrendezze a dolgokat. Az ünnepi hangulat viszont segít neki abban, hogy prioritásait ismét előtérbe helyezze.


Ünnepi otthon
Egy szomorú történettel indul, aztán a vége nagyon szép lesz, az összefogás...

https://www.youtube.com/watch?v=PcQGRmxWQPo
Egy nő szociális munkás támogatásával küzd unokahúga és unokaöccse gyámságáért, miután testvére és annak férje meghal. Főszereplők: Sean Young, Lucia Walters, Perry King és John Novak.