Filmek

Többet is láttam, mint amit közben posztoltam vagy ajánlottam, de íme néhány:

Régi kedvenc a Kedves John, de mégsem láttam évek óta, amióta a moziban szétbőgtem magam, aztán múltkor mégis előszedtem.
John Tyree (Channing Tatum) halkszavú, jóképű hivatásos katona az amerikai különleges alakulatnál, aki eltávon van Dél-Karolinában magányos édesapjánál látogatóba. Savannah Curtis (Amanda Seyfried) gyönyörű, idealista főiskolás lány egy jómódú családból, aki a tavaszi szünetét tölti otthon. Egy véletlen tengerparti találkozásnak köszönhetően halálosan egymásba szeretnek. Életük addigi legboldogabb két hetét töltik együtt és a szerelmes boldogság, úgy tűnik, mindörökre eggyé kovácsolja őket.

Aztán láttam a Melyik az igazi-t, ami olyan aranyos volt valahogy, jól esett. Érdekes. Meg kicsit elgondolkoztató...
Abby (Shiri Appleby) teljesen távol a világtól, magányosan nőtt fel, így aztán érthető, hogy saját fantáziájához fordult, és létrehozta a világ legtökéletesebb férfiját, Sy-t (Orlando Seale), aki hosszú évek után már valóságossá vált. Az egyetemen azonban megismerkedik a rámenős Quinnel (Nick Zano), aki a segítségét kéri a művészeti tantárgyban. Quinn udvarolni kezd a lánynak, ám Abby folyton a titokzatos Sy mögé bújik. Egy közös családi hétvégén azonban fény derül Sy kilétére, ami alaposan felkavarja a kapcsolatukat.

A kis kerítőnőt már kerülgettem egy ideje, mert mindig feldobta a youtube, de közben meg valahogy nem volt annyira nagyon érdekes. Aztán már olyan majdnem nincs más alapon, végignéztem. Nem rossz, egyszer meg lehet nézni.
Harrison Tylernek, a félnótás ponyvaregényírónak se ihlete, se szerelme, amikor egyszer csak beállít egy régi barátnője azzal, hogy rábízná saját hatéves kislányát egy pár hétre. A megrögzött agglegény nem tudja mit vállal magára, a cserfes kislány pedig hamar kinézi őt apukajelöltnek. Eltelik az együtt töltött idő és a férfi rájön, hogy nagyon hiányzik neki a kislány. Felmerül hát a kérdés: lehet, hogy ő a valódi apa?

A 16 kívánságot sem akartam megnézni sokáig, mert túl dedósnak tűnt (és az is), de közben meg mégis érdekes, mert igazából arról szól, amit valakitől sokat szoktam hallani (annál kevesebbszer jött be aztán), hogy vigyázz mit kívánsz, mert...
Szóval lehet, hogy megírom mondjuk a 35 kívánságot... :)
Abby 16 éves lesz és egy csodás keresztanya segít, hogy álmai valóra váljanak. Majd Abby rájön, hogy amit korábban szeretett volna, nem az, amit valójában akart, de végül mégis a legjobb szülinap lehetősége áll előtte.

Aztán jött egy nagyon-nagyon bőgös, de nagyon szép film... Nézzétek meg...
Csodatévő képeslapok

És az utóbbi napokban, mivel hiányzott a magyar tévém (de mára valahogy helyreállt, vagy helyrehoztam), elkezdtem újranézni a Hacktiont, aminek az első két évadával végeztem is. :)