Brighton


Rég akartam egy ilyen képet... :) És sikerült, múltkor Brigthonban.

A múltkori pár napos szabadságom alatt sikerült eljutni újra Brightonba, ahova már nagyon visszavágytam. R akart menni a lányával (és persze ők kocsival), J időben szólt, így ingyen és bérmentve eljutottam (amúgy lett volna kb 30 font az útiköltség).
Dél körül értünk oda és 6-ig maradtunk. Engem kitettek a mólónál ők meg kettesben járkáltak (jól mutatja az eltérő érdeklődést, hogy egész délután nem botlottam beléjük).
Most - vagyis akkor - csak a beach feelingre áhitoztam, ezért aztán csak néztem a vizet, betoltam egy fish&chips-et, aztán tettem egy gyors kört a szépségeknél és kifeküdtem a kavicságyba. :)
Látszólag rengeteg egyforma képem van, de nem volt szívem még többet törölni, mert minden másodpercben más volt a nap, a víz, a hullámok, a szél (óriási szél volt)... és mivel nagyon jó napom volt, még seflie-t is kaptok kivételesen. :)

A kb két és fél évvel ezelőtti brighton-i posztot a képekkel itt találjátok (ebben vannak a leírások is)

A mostani képeket pedig itt:
https://picasaweb.google.com/113055242432803558965/Brighton?authkey=Gv1sRgCPzC3fyz64LgqgE

Unatkozók kereshetnek egyforma képet, hogy két éve májusban is ugyanazt láttam-e szépnek, mint most... :)

Nagyon sok kavicsot, kagylót is vadásztam, ezeket még őrzöm.
Egyet mutatnék, ami szinte csak úgy akadt a kezembe, páros kagyló. A kicsi tökéletesen illeszkedik a nagyba, először azt hittem, hogy egy kagylót találtam. Tökéletes egység. Ezt nagyon szeretem, ezt nagyon szeretném...