Bodyguard

Szombat délután voltam Bodyguard-on.

Érdekes volt nagyon, teltházzal. Persze mivel délutáni előadáson voltam, nem az első számú csaj volt Rachel. De végülis mindegy is talán. Ennek a csajnak olyan hangja volt, leénekelte a hajamat. :) Sajnos a prózája annál rosszabb volt...
Joelle Moses-nak hívják és Voice-os volt: https://www.youtube.com/watch?v=21DipGN-UIQ A történet majdnem tipikus is lehetne, igazi vokalista, részt vesz az X-faktorban és a Voice-ban is...) 
A testőr kicsit csalódás volt, de lehet, hogy Kevin Costner után mindenki az lett volna... :)

Nagyon egyszerű díszlet volt, de jó dalok jó hangosítással. Elég sokat öltöztek, némi változás azért volt a filmhez képest, de nem rossz.
A fanatikus rajongó is fura volt, bár olyan kidolgozott felsőtesttel, hogy jujha.
Ami itt még nekem mindig fura, hogy rendezésileg minden darabnak pikkpukk a végére érnek, rövid tapsrend aztán mindenki menjen haza. Most is így volt. Eltekintve attól, hogy a csaj nyomott még egy dalt a legvégén és akkora bulit vágott, hogy mindneki táncolt, tapsolt, énekelt, nagyon klassz volt. :) Aztán már le is ment a biztonsági függöny (itt nincs tapétaajtós meghajlás, visszataps, se vastaps, érdekes - bár inkább fura.)

A testőrnek nem írtak dalt, csak karaokézza az I will always love you-t amitől aztán attól féltem, hogy a nagy dal-t így el is intézték - de aztán Rachel a legvégén elénekli, de úgy, hogy mindenki szipogott körülöttem...

A dalok listája:
All at once
All the man that I need
How will I know
I have nothing
I'm every woman
I'm your baby tonight
I wana dace with somebody
I will always love you
Jesus love me
Oh yes
One moment in time
Queen of the night
Run to you
Saving all my love
So emotional


A színházban felfedeztem néhány kedvenc musical plakátják a falon, nem lehetett nem lefotózni. :)