Doc McMatthew

Van egy nagyon édes mese, DocMcStuffins
https://www.youtube.com/watch?v=K-fRzSfbigI

Otthon Dr. Plüssi néven fut: https://www.youtube.com/watch?v=Fr3WYzZY10E

DocMcStuffins egy kislány, aki játékokat gyógyít. Kedves, igazi Disney-s, szép színekkel, kedves figurákkal, egyszerű zenével. Nagy kedvenc, Matthew nagyon szereti - én is :)

Nos, a táskája és az egész DocMcStuffin igazi figura, mindent lehet belőle venni, még a szereplőket is. Pár hete, jó rég még valamelyiknek a szülinapja előtt nagyon megszorongatta M a játékboltban, amit akkor még ott lehetett hagyni, aztán később hosszas szülői vívódás után mégis megkapott. A vívódást a táska színe okozta... Khm, ja, erősen lányos :)



De ez egyébként az egyik legkedvesebb játék lett az egész házban, Matthew nagyon szeret orvosost játszani, így lett ő DocMcMatthew. A táska maradt csillámos rózsaszínű és lila, hát mit lehet tenni, ha a gyerek lehet, hogy orvos lesz egyszer? :) Nos, én vagyok általában a paciens, és a gyógyítás folyamatát általában úgy érzem, nem fogom túlélni, mert a kicsi doktor komolyan veszi a dolgokat, mindent megvizsgál, tök mindegy, hogy épp milyen panasz jut eszembe. Megnézi a torkomat (lehet hogy épp a reflexkalapáccsal), megméri a lázamat, de közben az első részemet majdnem átnyomja a hátamon, stb. :) De alapos, az tény, nem hiába van minden eszköze meg szépen a csilivili tatyókájában. 




Alapos, körültekintő és megfontolt. Aztán jön a diagnózis: Óh, naaagyon beteg vagy. 

Aztán felírja az orvosságot:


Legutóbb, miután megállapította, hogy folyik a vér a fülemből (erre szerintem a vérnyomásmérésből következtetett, amit a csuklómon ejtett meg), adott receptet...



... és azt mondta, hogy fájv napig maradjak ágyban. Mondtam rendben, boldogan - pedig a panaszom csak annyi volt, hogy fáj a csuklóm... 
Lássuk be, van még mit tanulnia majd, de hát ezért írunk minden nap házi feladatot. :)