Mai ünnep

Ma van, márcsak jó két és fél óra ! :)

Bár még dolgozom, meg is gyújtottuk a 2. gyertyát, ha már így ünneplünk :)


Na de, a mai lényeg! :)

Várnak már engem, ahogy én is őket, és azt hiszem az ajándék az otthoni fa alá kerül - mert ennyi még nekem is jár, nemdebár? :)

Íme a hírlevél:


Kedves bbernoka!
A segítségetekkel egy olyan álom valósult meg az elmúlt hónapokban, amin évek óta nagyon sokan dolgozunk együtt, és csak remélhettük hogy egyszer majd valóra válik.
A HAVASI Symphonic Aréna Show-ra minden jegy elkelt a 12 ezres Budapest Sportarénába.
Szívből köszönjük mindenkinek, aki bizalmat szavazott a produkciónak és velünk tart majd ezen a különleges napon.
A teltház és az Aréna környékén várható forgalmi dugó miatt javasolt korábban érkezni vasárnap.
Az Aréna kapui már 18 órától nyitva állnak.

Egy meglepetéssel is készülünk aznap estére, amely remélhetőleg sok család Karácsonyfája alá kerülve szerez majd örömet az év végén.
Itt vásárolható majd meg először a legújabb HAVASI Symphonic Special Deluxe Edition DVD + CD kiadvány, amely a korábbi Symphonic album 6 új dallal kiegészített díszkiadása, és a Zeneakadémián készült koncertfelvételt is tartalmazza egyben.
Szintén itt kapható először a HAVASI Munkácsy Ecset és Zongora DVD + CD kiadvány is, amely az augusztus 20-án a Magyar Televízióban levetített koncertfilm DVD + CD változata.
A nagy érdeklődésre való tekintette a brand shopok már a koncert előtt, 18 órától nyitva lesznek a bejárati szinten jobb és bal oldalon, így el lehet kerülni a felesleges sorbanállást.

HAVASI - Fontos információk Aréna koncert előtt