Sevenoaks

Bár ma reggel egészen sokáig úgy gondoltam, hogy én ugyan sehova, de végül a kíváncsiság mindent felülírt... Ennyit az elhatározásaimról, tudom... ;)

Szóval bepakoltunk mindent ami létezett meg magunkat is - bár meleg ruhából megint keveset, és nekivágtunk Sevenoaks-nak. Vidék, igazi vidék - és még mindig ez tetszik a legjobban. Az idő tartja magát a 3 héttel ezelőttihez, alig 10 fok, jeges szél és minimum csendes eső, de inkább záporok. Tudom-tudom, otthon isteni idő van - és még a melegrekord is megdőlt... élvezzétek! :)

Szóval a képeken látjátok, hogy milyen szép helyen voltunk és milyen időben - nincs is sok kép, mert nem akartam tovább áztatni a masinát.

A hely, ahol jártunk Sevenoakson belül: Knole, régi kastélyka és óriási birtok, tele őzekkel - amelyeket lehet etetni is.

Megnéztük a kastélyt, aminek az alsó szinten továbbra is a régi tulajok laknak. Pár éve már nem tudták fenntartani az egészet, akkor adták el a további részeket a National Trust-nek, ami az itteni műemlékvédelmi akármi, de ezek itt az ilyet komolyan gondolják és tényleg védik a műt. Állítólag sok-sok ilyen van. Szóval körbejártuk amit lehetett (sajnos belül nem lehetett fényképezni és még a könyvtárszobát sem engedték megnézni), aztán megetettük az őzeket. Mármint én nem... ;)
Később ettünk egy jó pizzát, aztán még kicsit sétáltunk (de már nagyon esett) és hazatértünk.

A mai képeket itt találjátok: https://picasaweb.google.com/113055242432803558965/SevenoaksKnole?authkey=Gv1sRgCMKX3Nfrkr6IsQE

A képek között lesz egy, ami a tartalma miatt nagyon megtetszett, gratulálok annak aki csinálta, de leginkább annak, aki kapta: :)