5 hónap


Nos igen, 5 hónapnál járunk… Tegnap volt 5 hónapja, hogy megérkeztem és akkor sok mindenről még más elgondolással a fejemben, lelkemben és sok tapasztalattal kevesebbel a zsebemben.
Ma 5 hónapja, hogy a Bromley College-ba betettem a lábam, és most ugyanitt ülök az épületben, szabadnapos vagyok és bejöttem az iskolai könyvtárba, itt jegyzetelem ezt a posztot is, aztán majd este feltöltöm. Itt a nyugiban sikerült összeírni a közeli terveket is, sikerült megválaszolni néhány jó hete meg nem írt e-mailt, úgyhogy az elmaradások apadnak… ja, és még tanultam is – illetve gyakoroltam. (a könyvtár legjobb részén – ahol ülök  bíborkával J - nincs interet csatlakozás, az internetes gépek fentebb vannak, de ott olyan nyüzsi volt, hogy inkább az elküldések maradnak estére)

Kedd éjjel megérkezett Jutka húga (továbbiakban K  - Kriszti, és az anyukája – M  - mama), otthon teltház van, így ez volt a legjobb választás a nyugalmam érdekében – ja, ma rendkívüli szabadnapos vagyok J Kár, hogy ez a könyvtár nincs nyitva hétvégén, jó kis nyugodt hely.

Tegnap központi Londonban voltunk, K-val bevittük a két porontyot, J-vel bent találkoztunk, mert Matt-nek kellett egy vizsgálat, mert arra gyanakodtak, hogy a mandulái nagyon, de nem az a gond, hanem a fülével van valami, tehát kell némi beavatkozás, előtte meg még egy vizsgálat- de akkor majd R viszi be, mert botrány, de tegnap 3-an őrültünk meg a 2-től, ami elég gáz, nem tudom hol a hiba a rendszerben… Jobban mondva sejtem, de…

K keddig marad, a M tovább, folyik az ismerkedés, egyelőre fura a helyzet. Jövő héten ráadásul half term holiday van, aminek a lényege, hogy iskolai szünet, teljes házi bezártság lesz egész héten, remélem hamar eltelik majd a hét megőrülés nélkül J Most hétvégére még nincs úticélom, szerintem szombaton kipróbálom a helyi könyvtárat, vasárnap meg kirándulok egyet meg is kell nézzem még, hogy milyen idő várható.

Itt most éppen aktuálisan a Valentin napra készülnek, ettől nekem nincs túl jó kedvem, legszívesebben beszereznék valahol egy olyan lufit, ami talán a Valentin nap vagy melyik filmben volt és a csaj megszervezte a Valentin-gyűlölő partyt és a lufi tele volt csokikkal és mérgében kipukkasztotta a lufit és potyogtak a finomságok J lehet hogy nem így van a sztori, mert tudjátok mennyire szoktam emlékezni az ilyenekre – de ezért tudok mindent sokszor megnézni és elolvasni J Na mindegy, néhány Valentin(a) azért azt hiszem mégis el-elküldök majd, bár amilyen gyér számban kaptam pl karácsonyi lapokat, hát….. khm….. lehet hogy csak annyit kéne küldjek, amennyit kaptam…? ;) Csak az a baj, hogy olyan egy régimódi elrontott fehérnép-fajzat vagyok, aki szeret képeslapot venni, válogatni, kinek melyiket – megírni nem egyformán, és elküldeni, hogy nehezen adom meg magam az új világnak, hogy képeslapot azt már minek…még jó, hogy itt ez ’divat’… és szeretem várni is a postást … hogy mit dob be az ajtón…
Mert bár az a trendi, hogy facebook falon írnak meg már nem is sms hanem e-mail vetődik a ’ládába’, én ezt mégis kevésbé szeretem.