Milánó (vagy az ördög) délutánja - önismeret 2.

Délutántól estéig Milánóval, mint szülinapi úttal nyomasztottam magam és még néhány elszenvedőt. Másnak lehet, hogy bejön a spontaneitás, nekem nem... Mire meghoztam a döntést és meglett egy jó pár repjegy, eltűntek a jó szállodák (=megfizethető és jó helyen van, ahol meg merek jelenni egyedül)... Nem is pont Milánóba bolondultam bele, hanem a környékbe, Comó-ba és társaiba.

Egészen pöpec program volt már a fejemben, ha lennének járatok vagy egy autóm vagy legalább egy jogosítványom, jobb híján egy PÁROM. Szóval Padovában kezdtem volna, Verona és Mantova jött volna. Aztán Garda és a környéke, pl. Sirmione... Aztán áttenném magam Milánóba, majd Como-ba és lazán a Maggiore-tónál végezném. Ezt úgy 5-6 napban jól lehetne abszolválni. Lehetne, ha nem én lennék a jelenlegi nyomi kondíciókkal.

Szóval minden lehúztam, találtam jó napokat jó repjeggyel... majd jött a több órás pánik a szállodai árakkal... Végül már ott tartottam, hogy inkább bukom a repjegyet, minthogy olyan pénzeket költsek el, ami nincs is nekem és akkor még csak alszol valahol és odavisz a gép és vissza. 

Minden, MINDEN opciót megnéztem. Minden hotelfoglalót, minden ajánlót, FB-csoport, stb stb... Már el is ment tőle a kedvem, végül jött a megvilágosodás, az Isteni suggallat... újra, már nem tudom hanyadszor néztem, hogy hogy lehetne a Ryanair-nél elállni a vásárlástól, mikor végre fölfogtam, hogy sehogy, viszont 24 órán belül variálhatok... járatindulást is... szóval átlapoztam a naptárt, a november még viszonylag üres, kerestem egy hétvégét, hogy ne kerüljön szabiba és odatettem a jegyeket 0 Ft-ért... és faragtam egy napot... és október elején a fizu után le is foglalom a szállást, meg mindent megszervezek... Januárban pedig lefoglalom a szülinapi utat, de névnap táján biztosan.

Itt tartok... szülinapi út még nincs. :) Bár van ötlet, csak várok egy kreatív dolgos visszajelzést, és ahhoz már tudom passzítani Bögötét és egy belföldi pihenést és a helyi programokat. Bármilyen különös is, kultúra nincs benne egy darab sem.

 A vicc az, hogy már van két kör repjegyem, mindegyik az elbaltázott szülinapi út miatt van, Anglia decemberben, Milánó novemberben.

Valamiért így keverte Valaki a lapjaimat, várom, hogy mi okból. A tanulságot leszívtam, mindennél jobban akartam a két utat, egyik sem jött össze oda időben, ahova szerettem volna. Máshogy kell tudjam meg/túlélni az évfordulót.

Még egy tanulság... pokoli drága utak, rövidebbek-hosszabbak vannak betelve... tehát nincs probléma a turizmussal sem a kereskedelemmel... Azzal van gond, ami nekem 5-ig érkezik a számlára, tehát ez tulajdonképpen a szülinapi önismeret 3.

... és ennyit arról, hogy leteszem magam egy tengerpartra egy kis jóféle napsütésbe... 🙈


Versenyben volt többek között Nápoly, Korfu, Isztria, Bari, Amalfi, Toszkána... aztán már Erdély is, Szlovénia, Barcelona és Madrid... Máltát még tartogatom a nászútra, de lehet, hogy 45 megnyeri...


De mindenkit megnyugtatok, hogy vannak még megvalósítható ötletek és tervek a szabadság értelmes és pihentető eltöltésére. :)