meglepim

 Meg kellett lepjem magam kicsit bőven a nagy ünnep előtt, de mondjuk azt, hogy rákészülök és még a mostani időszakos bakancson is ott van-volt. :)

Egészen meg voltam veszve, hogy nem lehetek Szegeden, ezért találtam magamnak mára valami nekem valót, íme:


Kalligrafia és akvarellfestés. 🤩🎨🖼

Óriási élmény volt, nagyon nem könnyű egyik része sem. 🙈😅

Nagyon örülök, hogy megleptem magam, mert tudjátok, hogy milyen régóta volt bakancslistán a kalligrafia és az akvarell festés is... egy csomó mindent beszereztem és letöltöttem (Zénétől már kaptam festős cuccot is) de nekem ehhez kellett a személyes élmény, és még fog is kelleni.

Íme, bőven van hova fejlődni, az írást(is) még nagyon sokat kell gyakorolni, azt még nem is mutatom most meg. Mindkét képre írtunk is, de azzal a részével még jobban kirikus vagyok.

Az érdekes az, hogy a lakásban mindig a pasztell dolgokért dobban a szívem, ma mégis az élénkebb színek jöttek be, magam is meglepődtem. Mindenki festette a sápadt, fátyolszerű virágokat, nekem meg minden intenzívebb volt! 🤗😊🎨 az is igaz, hogy akvarellfestés vizesebb, nem mint az enyém, de nekem is jobban tetszik. 😉🙃

A csaj nem annyira volt szimpi, de tény, hogy tök ügyes, a körülöttem ülők hasonló fazonok voltak, jó volt velük. 🤗 megyek majd ősszel is...

Persze van most már könyvem is és néhány szuper filcem, majd megmutatom, amikor használatban lesznek és amikor már fejlődöm is.

A BKV és a turisták miatt késtem 5 percet, nem volt jó érzés. 

Este pedig elvittem magam vacsorázni: