#grandmaid

 hát, ezt megkönnyeztem ma reggel...

Bizony felkértem volna A mamámat, amire nem tudom, mit válaszolt volna. :) Valójában sokkal inkább talán a tanúm lett volna, vagy azt szerettem volna, ha az lesz, ahogy a keresztre teszi a kezét ő is. Tőle kaptam a hitemet, a nevemet, mindent, ami ezzel együtt jár. Nagyon szerettem volna, ha megismeri majd azt, akit még én sem, ha ő is ott van, jelen van. Ez nem adatott meg...

Visszatérve a kérdésre, felkértem volna és egész biztosan ő varrta volna a ruhámat is, de ha már nem ment volna, biztosan vétójogot kapott volna a választásnál.

(Tanúra sokáig megvolt az emberem, aki aztán már nem kért belőlem egyszercsak, de van új jelöltem, csak kell sietnem a többi részével...)

 
👰‍♀️ Egy 28 éves brit tanárnő, Bethany Johnston-Sweeney a 83 éves nagymamáját, Ena Johnstont kérte fel az esküvőjén koszorúslánynak (megalkotva így a bridesmaid után a grandmaid kifejezést).
A nagymama maga választhatta meg a ruháját is, a menyasszonynak fontos volt, hogy olyanban legyen, amiben kényelmesen érzi magát.
❤️ Bethany és Ena között nagyon szoros a kapcsolat, így nem is volt kérdés, a fiatal nő csakis a nagymamája kíséretében mondja ki az igent.
Te felkérnéd koszorúslánynak a nagymamádat?
Forrás: People
Kép forrása: TikTok/Floralie Moments