Kapszulás kardigán

 

Ah, próbálom még lebeszélni magam, hogy elkezdjem, de lehet, hogy nem fog menni... különben mit veszek fel októberben az első hűvös kedden? ;)

Szerencsére elfogyott (átmenetileg) az a szín, ami a legjobban tetszett, úgyhogy van időm gondolkodni... ;)

Kapszularuhatár: kevés, de nagyon jó minőségű ruhák, amelyek egymással jól kombinálhatók, fenntartható forrásból származnak és egyediek. 


Itt az idő, hogy ehhez a kapszularuhatárhoz meghorgoljuk magunknak az egyszínű gyapjúkardigánt!

És ha már így van, akkor horgoljuk meg együtt a biztos siker érdekében, a már jól ismert kedves, színes, humoros csapatban, ahogy az lenni szokott, ezeregyes közös horgolás online egy zárt Facebook csoportban. 

Találkozzunk újra!

Olyan kardigánt terveztem, amit október első hűvös keddjén felveszünk, és március közepén veszünk le (de nem szívesen). Egy olyan fonalból, ami a legcsodálatosabb tweed a közép-európai és globálisfelmelegedési télre, ami pontosan úgy néz ki, mint azok a csodálatos izlandi tweedek, de nem szúr, hiszen mi itt nem tudunk két rétegben aláöltözni, olyan is lesz, hogy rövidujjúra kapjuk fel. 

Szigorúnak kell majd lenni az elején, addig kísérletezünk a zsebbel, amíg mindenkinek ugyanakkora nem lesz, mindenkinek meg kell találnia azt a horgolótű méretet, amivel a zsebhorgoláspróba pontosan kijön, ez az ára annak, hogy jól tudjuk majd méretezni, és olyan kardigánunk legyen, mintha ránk öntötték volna. De amint a zsebbel megvagyunk, könnyedek leszünk, és csak úgy beleengedjük magunkat a kardigánhorgolásba, semmi veszély nem leselkedik ránk, ha tartjuk a nem túl feszes tempót, 3 hét alatt elkészülünk vele. 


Szeretettel várlak!
Paulon Viki