Matthew 14


A legkisebb Muci ma 14... millió-millió édes-kedves emlék jön fel ilyenkor bennem mindig, egy-két cukiságot ideteszek pénteki vigyorgáshoz csak úgy hirtelen előszedve őket: 

2 évesen: http://bernoblogja.blogspot.com/2012/04/matte-elso-napja.html

4 évesen: http://bernoblogja.blogspot.com/2014/05/kinek-is.html

5 évesen: http://bernoblogja.blogspot.com/2015/04/pentek-delutan.html

6,5 évesen: http://bernoblogja.blogspot.com/2016/10/uj-barat.html

7 évesen: http://bernoblogja.blogspot.com/2017/05/pocseksag-ellen.html 

12 évesen: http://bernoblogja.blogspot.com/2022/04/12-lesz.html

Szóval 14... a mostanra óriássá vált kicsimucim. Alig várom, hogy pár hét múlva újra együtt legyünk. Senkiben nem tudok ennyi +-érzelmet, senkitől nem tanultam magamról, a határaimról annyit, mint tőle. Megtanított szeretni, belemenni dolgokba, közben sokszor próbára tett :) de nagyon tudott oldani és játszani... máig itt van a fülemben, hogy szokott jönni, hogy akarok-e egy hug-ot, vagy hogyan volt matricagyerek vagy lazán közölte velem, hogy ő egy kissing machine, sosem felejtem el, hogy sírt, amikor kiderült, hogy hazajövök és akkor neki már sosem lesz tortája?! vagy hogyan cserélte el volna rám a testvérét... mennyire nagyon tud vicces lenni, még mindig nagyon gyerekként nevetni, mesélni, kábítani... :) 

Nagyon egészséges véleménye és igazságérzete van, óriási szíve van és az első gondolata kis túlzással mindig a videojáték vagy praktikusan hogy tudna minél jobban járni, hogy neki a legjobb legyen. :) Boldog szülinapot Matyuskám, Isten éltessen nagyon sokáig! :)

...és még egy jellemző kép a kicsi korából, mindig valami szerepben volt, sokat arcfestőztünk, sok jelzéses jelmeze volt, George-ot nagyon szerette és a dvd-tokokat és mesét úgy szeretett nézni, hogy engem használt fotelnak. :)