bolondos m+

Persze Peti miatt vettünk jegyet, mégis másoké lett az a bizonyos pálma.

Bolondos vagy fordított, vagy kinek mi... 
Ugye ilyenkor az van, hogy a férfiak női dalokat énekelnek vagy fordítva, vagy a duettben nem azt, amit szoktak. 
Peti ezt félig volt hajlandó abszolválni, kicsit be is rágtam rá, hogy már megint primadonna... az első 3 dala nagyon szép női dal volt, erős dalok. Eddig ok, de nem vett részt a többi bolondozásban, a második részben pedig csak férfi dalokat énekelt, nem is újakat, igaz, hogy nehéz dalokat, de nem ez volt a feladat. 

Janza Kata nagy bohóc és nagyon jó fej, énekelni nem igazán szeretem általában, de most nagyon jól van, oltári vicces és jó humora van  a mai delutánnak abszolút szíve-lelke, motorja volt. Sokat és nagyokat énekelt. Nagy bulit csapott.

Pirgel Dávid amúgy (szerintem) már nincs színpadon, fodrász az Operettben, de ma nagyokat vállalt, már túl sokat is, de nagyon értékeltem benne, hogy ennyit készült, tanult. Csak női dalokat énekelt, duettet is!

Cseh Dávid Péter egy érdekes figura, nagyon tehetséges, csak fura karakter, de nagyon sok oldalú és ma AKKORÁKAT énekelt, hogy sok díván is kifogott volna. Ritka dalokat énekelt ráadásul, nagyon jól részt vett a hülyeskedésekben is.

És akkor tadammmm: Szaszák  Zsolt!!!
Hűha, hát, kevesen voltak rám elsőre ilyen hatással... tehetséges mint a nap! Vicces, vidám, bolond, ugri-bugri, nem tegezte le a közönséget,  őszintén örült a tapsnak és pokoli nehéz dalokat vállalt, nem is egy duettet... és minden mókában, JÁTÉKBAN benne volt! 👏
Volt egy nagyon szép, megindító jelenet, pedig még spontánnak is tűnt... az Elisabeth leg-legdalát énekelték hárman (sznobPéter nem vett benne részt) Katának, aki évtizedekig volt Elisabeth. Úgy volt, hogy Kata csak ülni fog, mégis a végét átengedték neki és még egy nagyon szép szoborjelenet is létrejött és közben olyan szeretettel nézte ez a 3, hogy öröm volt nézni, nagyon megindító volt. 🙏 ez a 3 kiskölyök volt szinte, amikor Kata ebben nagyon sikeres volt.

Szóval Szaszák  Zsoltot tessék megjegyezni, következő etapban megnézem, hogy milyen Jézusnak...

Peti nem volt szimpi, a méregdrága közönsegtalálkozóját reklámozta, meg a "segítőjét", de közölte, hogy nem marad a végén találkozni... pedig nagyon sokan mentek miatta... nem magamra gondolok itt, de tudom  hogy 2 hónap színház nélkül sokan voltak rá kíváncsiak... a fináléban megint csak ímmel-ámmal vett részt... nem profi... a sértődést is abba hagyhatná és elkezdhetne játszani, a maiak közül a többiek mind sok helyem játszanak, kisebb színházakban és vidéken is, ő meg a primadonnát jatsza, ezt nem tudom másként mondani és várja, hogy történjen valami...

Fergeteges parti volt amúgy, nagyon jól éreztük magunkat. 🫶🙏👏
Nekem még lettek volna ötleteim, de senki nem kérdezett meg... 😊😉🙃