SP-tali

 Vasárnap délután:

(éppen elfért a napban), ahova utolsóként érkeztem és meg is jegyezték, hogy azt hitték, nem jövök 🙃😉😆 mire én: ééén?! 🙃😉 ráadásul csak egy kényelmetlen szék jutott és ha jól számoltam 4 férfi volt, nyilván a sofőrök...

Ugyan én ezt a programot nagyon korainak tartom a menesztés után, szerintem inkább egy igazi fellépés kellett volna... már korábban ellenálltam az ilyen kajálós  rendezvényeknek (ma sem ettem), ezt most sem tartom jónak, de amíg Peti nem kezd el rendszeresen kőszínházban játszani, engedélyeztem magamnak az irracionális és abnormális döntéseket őt illetően.

Megint lehetett kérdést küldeni, amire ugyan jött egy érdekes válasz, de engem akkor is ezek a kérdések foglalkoztatnak, ide másolom, amit elküldtem... és vastag, ami bekerült:

"A magam részéről nem teszem fel a kérdést, hogy mi történt az Operettben vagy mi vezetett idáig. Ha erről akar - beszél vagy nem beszél, annyit mond el nyilván, amennyit akar és amennyi ebből a nézőre tartozik vagy vonatkozik.

Elővettem a tavaly decemberi kérdéseimet, azokból rengeteget már nem is lehet feltenni :(

Kérdések, ami engem foglalkoztat egy ideje, de leginkább mostanság:

- hogyan/merre tovább, mennyire hagy(hat) időt magának a lezárásra és hogy fog/akar/tud 'újraindulni'

- az elmúlt 5 év (Operettes) szerepeiből ha bármelyiket újra játszhatná, melyik lenne az a kettő?

- mennyire rossz, hogy legtöbb karakterétől nem lehetett elköszönni, utoljára eljátszani? - erre részben kaptam,  május-júniusban lesz egy koncert (remélem, hogy el tudok majd menni, most elkezdtem izgulni, mert május elejénvan egy kötött négy napom)

- castingok/szerepek: Jár-e castingra vagy egyáltalán érdemes-e, szeretne-e (film és színház)? Mi alapján vállal el egy szerepet vagy fellépést? Szerződne-e vidékre... vagy Pesten is, de máshova...? Ha igen, mi alapján... ha nem, miért nem...? (Ez általában kérdés igazából, még decemberben érdekelt, de ez most más megvilágításba került.)

- melyik társulattal vagy színházzal/rendezővel dolgozna szívesen? 

- lenne-e újra Boka - és  beállna-e Rádiósnak - a Vígben?

- népszerűség: milyen (volt) megélni, hogy egyre népszerűbb, mit tud kezdeni vele? Mennyire számít? És milyen ez most január óta, hogy sajnos a negatív környezetben ismerte meg most sok ember a nevét?

- szerepálom (ami nagyon az volt és meg is kapta, és olyan is, amit nagyon szeretett volna, de nem lett az övé, illetve mi van  - van-e - még)

- mit játszana - hol látja magát a pályán - 5, 10, 25 év múlva? :)  (de ezt akár úgy is kérdezhetném, hogy az életét hogy látja 5,10,25 év múlva - de az már túl privát talán)

- önálló est?

- kedvelt írók, költők, újra olvasott könyvek, novellák, versek, stb

- mit mondana a 10-15-20 éves SándorPetinek, ha találkozna vele..."

Szűk körben ezeken túl is lenne kérdésem, amely nyilván nem fog feltevődni...szóval szerintem jókat kérdeztem (jobb, mint hogy tud-e főzni, hány oldalas egy szövegkönyv, stb...) és jó válaszok is voltak, már helyette is sok mindenre tudnék válaszolni 😉 néha meg mintha magamat hallottam volna...

Jó volt, örülök, hogy bevállaltam, Petire nem sajnálom a pénzemet. A több mint feléig nagyon koncentrált volt,aztán a végefelé már nagyon lelazult, ott már kezdett majdnem idétlen lenni, viszont a kivilágított pincében 5 körül hát nem megríkatott az Elfújta a széllel... 🙏♥️

Az most sem tetszett, ahogy a beszélgetés folyt és a végén már szóltam volna, hogy mi is itt vagyunk, hogy néha volt olyan érzésem, mintha kontrollként kinézne a Párra (akinek a helyében nem hiszem, hogy kitenném magam egy közönség(rajongó) találkozónak..., meg hogy lehetne már újabb dalokat is hozni... DE kedves volt és őszinte, nem lenézős... stb, olyan Petis. 🫶  és végre újra nevetett, szívből, igaz hogy a saját sztoriján, de örültem, hiányzott már a vigyorgós Peti. 

Fél 6-kor meg kérdésekre akart válaszolni és nem volt több... pukkadoztam, hogy milyen bénaság ez... 

Állítólag a portréját már le is vették az Operettben a falról, szerencsém, hogy legutóbb lefotóztam még... kérdésnek tette fel, hogy igaz-e  többen mondták, hogy igaz, mire én motyogtam,  hogy nem tudom, mert én nélküle nem megyek mostanában vagy tán sohasem már.

És a végén... hát megint szétfolytam... a You raise me up közben kiosztotta a nőnapi virágokat és még egy kedves mosolya is volt hozzá... 

Szemből inkább néztem, ahogy jött felém és énekelt a tulipánokba, tehát olyan fotó nincs... 😅🙃

... tudom, tudom... nem is szeretem a sárga virágot... de ez most más 🙃😉🙏♥️🫶