... mindenkire gondoljunk...
"Pár sort szeretnék csak írni. Van, aki egyedül tölti ezt az estét, aki emiatt magányosnak érzi magát...
Tudom -és sokszor hallottam is-, hogy van, akinek ez ilyenkor olyan fájdalmas űr, amit semmi nem tud enyhíteni. 
Árad mindenhonnan az összetartozás, a szeretet, az ünneplés, te pedig nem találod a helyed. Nem kellett nagyon ajándékokkal készülnöd, főzni a szeretteidre, ünneplőbe öltöztetni a tested és a lelked, mert azt érzed, senki sem kíváncsi rád. Végtelenül szívszorító élmény, ha azt érzed, senkinek nem vagy fontos. 
Azt gondolom, hogy néha a forma megtéveszt minket. Azt gondoljuk, hogy azok vannak jól szeretve, akik társaságban vannak. Sokszor sajnos ez semmit nem jelent. Ahogy az sem, hogy te épp egyedül vagy. Érzelmileg egészen más is lehet a helyzet, mint amit most látsz. Amennyiben a fájdalmad a szűrő, akkor ilyenkor nem jut eszedbe, hogy mennyi sok emberrel éltél meg boldog pillanatokat, és milyen sokat megélhetsz még azokkal a szeretteiddel, akik -bár most nem veled ünnepelnek-, de  gondolnak Rád. 
A legfontosabb, amit ma megadhatsz magadnak, hogy szeretettel gondolsz az életedre. Az összes szép és fontos, vagy nehéz és tanulságos, felejthetetlen pillanatra. Ha képes vagy megnyugtatni, szeretni és elringatni magad...
Tudom, hogy van, akinek nehéz...de nagyobb ajándék, mint amit másoktól kaphatsz...
Boldog karácsonyt kívánok mindenkinek, szeretettel❤️"
Dr. Almási Kitti