Segíthetsz? Segíts!


Kedves barátaim, kedves vásárlóim! 🥁🎄✨
.
Idén egy fantasztikus kezdeményezéshez csatlakoztam, amit Főzy Sára a Heim Pál Gyermekkorház -kórház pedagógusa kezdeményezett.
.
Idén karácsonykor a Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézet belső udvarára szeretnénk egy csodaszép ,kb 4méter magas, varázslatos élő karácsonyfát kihelyezni, hogy minden ott megforduló gyermek örömét lelje benne! 
.
A fát és a biztonsági talpazatot én és csapatom fogja biztosítani a kórház részére, ezenkívül vállaltuk a technikai kivitelezést és a fa dekorálását. A tervezett színes dekoráció mellé a kórházban fekvő gyermekek alkotásai is felkerülnének a karácsonyfára, amitől ez valóban egy közös alkotás, közös öröm lesz.
.
Ha úgy gondolod, hogy van lehetőséged támogatni ezt a kezdeményezést és segítenél anyagilag a megvalósításában, azt nagy örömmel vennénk! Ezen kívűl üzletünkbe /Pauler utca 12/ szívesen vesszük a már nem használt, megunt karácsonyi díszeidet amikkel igazán sokszínűvé varázsolhatjuk ezt a karácsonyfát.
.
A befolyt összegből a színes dekorációs gömböket, a meghitt látványhoz a fényeket, a gyerekek munkáihoz szükséges eszközöket és biztonságtechnikai okok miatt a fát körülvevő kerítést vennénk meg. Ezeknek a többsége a következő években is felhasználható lenne, ugyanis szeretnénk a faállításból egy hagyományt indítani.
.
Anyagi támogatásotokat a következő bankszámlaszámra tudjátok küldeni: 

Iskolaszanatórium alapítvány a kórházban fekvő gyermekek oktatásának segítésére (Adószám:18236002-1-41)
Számlaszám:11712004-20225920
A közleménybe kérlek, írjátok bele, hogy “2023. karácsony”!

Fontos, hogy az adományotokat 2023. november 30-ig küldjétek, hogy legyen idő a megvalósításra.

Amennyiben úgy gondoljátok, hogy van olyan ismerősötök, barátotok, céges kapcsolatotok, aki szívesen részt venne a kezdeményezésben, köszönöm, ha megosztjátok velük a levelemet!
.
Idén varázsoljunk mosolyt együtt egy mesebeli fával a kórházba kerülő gyerekek arcára!♥️✨
.
#heimpalgyermekkorhaz #karácsony 
@heimpalgyermekkorhaz