Közelebb - Nádasi Veronika és Vágó Zsuzsi

Ez egy klassz sorozat lehet(ett), több is érdekelt volna, de aránytalanul árazták be... De erre most vettünk jegyet, mert megérdemlik - és mi is:


Sok éve (2019-ben) voltunk egy olyan beszélgetős műsoron, ahol Verocska kérdezte Zsuzsit, még a kislányai előtti időkben, az amúgy egy nagyon jó sorozata volt Verocskának. Abból se láttuk mindet, csak a Zsuzsisat és Sanyisat - ami szerintem élete interjúja volt, nagyon bánom, hogy nincs belőle se hangunk, semmink - 'csak' az emlékek...


A ma estéről: IGAZI szeretet-este volt. :) Dzsoni miatt kicsit aggódtam, mert tudtam, hogy nagyon nem tud beszélni, amikor anno a lemezéről volt beszélgetés, ott se ment neki, nem tudtam, mi lesz belőle. De aztán arra gondoltam, hogy Verocska nagy dumagép, majd megoldja, azt is lehetett tudni, hogy ezek hárman nagyon szeretik egymást - mi gond lehet. :) És ráadásul legutóbb az M+on Zsuzsi sokat énekelt Dzsonival és ott annyira nagy szeretet volt közöttük, szóval erre lehetett alapozni.

Fontos, kedves, értékes este volt. Tényleg közelebb engedtek magukhoz mindannyiunkat, sok mindenről esett szó. Jó látni így is azokat, akiket az ember kedvel, szeret, elismer és sok-sok éve követi a munkájukat. Amikor csak elhangzik egy-egy utalás egy darabról, jó arra gondolni, hogy láthattam benne és jó visszaemlékezni és közben sajnálni, hogy az már elmúlt.

Az érdekes, hogy végül a lezárásban sírtam majdnem el magam, mert ott tényleg minden egyben állt, ahogy Dzsoni készült lezárni az estét. Jó volt látni színészi feladványokat élesben megoldódni, finom humoros odaszúrásokon kuncogni, stb... :)
Hálás köszönet, bízom egy jó folytatásban, hogy Zsuzsi jó szereppel térhet majd vissza a színpadra és hogy Verocskának lesz még több lehetősége igazán megmutatni a tehetségét, nagyon jó lenne neki hasonló beszélgetős műsor, önálló est is, pl egy Piaf...

Szép este volt. :)