#nemluxustáska

 


Régi mániám és minden körben a drogériában hálás vagyok, hogy olyan dolgokat választhatok, amivel biztonságban érzem magam. Hálás, hogy van választásom.

Idén is indul a gyűjtés, korábban mindig későn vettem észre és már nem volt időm kivitelezni.
A kampány a névnapomon indul (és március 11-ig tart), vegyetek részt ti is erőtökhöz, lehetőségeitekhez képest.

Miről is van szó?
** A KAMPÁNYRÓL**
Olyan nőknek adjuk ezeket a táskákat, akik nehéz anyagi körülmények között élnek, esetleg hajléktalanná váltak, de természetesen ebben a helyzetben is szeretnék megőrizni a méltóságukat és nőiségüket.
Ami számunkra természetes, nekik sokszor elérhetetlen. Amikor azon gondolkodunk, hogy melyik márkájú egészségügyi betétet vegyünk a drogériában, eszünkbe sem jut, hogy vajon, akinek nincs fürdőszobája, ő nem a márkák között válogat, hanem az élelmiszer és a higiéniás termékek között. Az ilyenkor a nehézsége, hogy hogyan őrizheti meg a méltóságát az utcán, egy átmeneti szállón vagy egy olyan lakásban, ahol több generáció él együtt.
Az összegyűjtött táskákat a Magyar Máltai Szeretetszolgálat segítségével fogjuk eljuttatni a rászoruló nőknek és lányoknak, akik számára ez az adomány megkönnyíti nem csak a nehéz napokat, de a mindennapokat is.

Mindenről bővebben a honlapon olvashattok, a Foxpost-tal ingyenesen el lehet juttatni, úton-útfélen rengeteg ilyen automata van. https://nemluxustaska.hu/