Teltház

Nagyon régóta várt előadás:
... még talán nem is pont erre, mert ezt nemrég tudtuk csak meg, hanem arra vártam rég, hogy igazán jó szerepet kapjon. Egy egyszemélyes előadás minden színésznek nagy falat és nagy mérföldkő, óriási lehetőség. És nekem is, mert nem kell szereposztás miatt izgulni es nem kedvelt embereket nézni üresjárat időkben. 🙃 Nincs más, csak Ő. 
Kívántam, ha már egyszer nem énekel, a prózában jöjjön olyan lehetőség, amiben tényleg, igazán meg tudja mutatni, hogy mit tud. 
Nem csak szöveg volt a 40 karakter! Szent ég, még ha a macskát is beleszámolták, akkor is észbontó teljesítmény... ;) Kb 80 perc tömény szöveg és nem is lassan... Teljesen elfáradtam a végére a drukkolástól és a figyeléstől, szinte már beleszédültem, néha azt kívántam, kicsit üljön már le és várjunk. :) simán követhető lett volna néhány karakter, ha nem szólítja meg, akkor is, mert olyan jellegzetes volt a testbeszéde. Jó ötlet volt a végén őket is meghajoltatni.
Nagyon jó előadás lett, remek darab és megvan a maga üzenete nem is egy ponton. Nekem ma két dolog volt világos és eléggé hangos: elindulni afelé, amire vágysz és addig hazamenni, ameddig lehet, mert munkából találni másikat, de... 
Nagyon magával vitt, egyáltalán nem egy egyszemélyes valamit láttam egy színésszel, hanem nagyon sokan voltak a színpadon. Hihetetlen, hogy milyen ez, hogy ott áll előttem egy ember, közben látok-hallok nagyon sokat. Egyik sem volt Sanyis, Sam hangja alaphelyzetben persze ő volt, ami amúgy már nagyon hiányzott, de nem volt semmi hasonló és nagyon élvezte, jó ritmusban volt. Oltári, le vagyok nyűgözve. Köszönöm, nagy öröm és hálás vagyok, hogy ez összejött, hogy láthattam (és hogy játszhatja). 🙏
Ez még tegnap volt, de mára is csak az ing volt más: