#szülihét utáni szombat - Nádasdy Kastély

 A múltkori Haris Irodás kirándulás után tűztük ki ezt a napot kirándulásra. Kicsit bonyolult volt, mert alig lehetett megint összehangolni a járatokat, de valahogy csak megalkudtunk és még az időjárás is kicsit tévedett a javunkra.

Úticél: Nádasdladány - Nádasdy Kastély

Egy újabb felújított kastély. https://nadasdladanyikastely.hu/

Álomszép az egész és nagyon csodálatos lett a felújítás. Igaz, hogy a magunk urai voltunk, mégis alig jutott mindenre idő (kényelmesen). :) Több helyen egészen szárnyaló élmény volt ennyi szépséggel találkozni. Lenyűgöző az egész, komolyan mondom!

Székesfehérvárról buszoztunk a kastélyig és ugyanígy haza, és bizony a koronázási városunkban is még tudtunk volna maradni. Nekem a telefonom le is merült, lehet, hogy vissza kellene szokni a fényképezőgépre, vagy kombinálni kellene. A tegnapi István, A király megtette hatását, ma lépten-nyomom áthallásokat 'láttam'. :) Lehetne olyan játék, hogy ki hány ilyen képet talál. :)


Nagyon klassz napunk volt, látni fogjátok. Már fejlődünk, a kávézóban kezdtünk. :)

A mai képeket itt találjátok: https://photos.app.goo.gl/QSs2Et7hrftMg9zt8

453 kép készült ma, de alaposan megválogattam, de 283 még így is maradt, úgyhogy bátran rászánhatjátok magatokat. :) Egyes képekre sokat, másokra nagyon sokat kellett várni, hogy elkészülhessenek, néhány mai új 'barátunk' így is túl sok képen szerepel. ;)

Székesfehérvár, készülhetsz, mert megyünk majd egy teljes napra! :)


És egy szobor, amit mindenki össze-vissza fogdos (kivéve engem), amikor és ahányszor csak elmegy mellette. Viszont érdekes az arca, nézzétek csak mennyi élet van benne, mintha mindenfelé és mindenkire nézne. https://turizmus.szekesfehervar.hu/latnivalok/kati-neni-szobra