műhely

 Az agyam, vagyis a fantáziám nem épp a barátom, mert olyan képek és álomképek tolulnak fel rendszeresen, mint pl most is, hogy pl. hogy rendezném be a műhelyemet... máskor a kiskertemen agyalok vagy az üzletemen... Rettenet és ugye a Pinterest is ott van, hogy jobban el tudjak kalandozni... Teljesen agyament dolog ilyeneken töprengeni, mert ugye... főleg mostanság... de közben meg ugye van az idézet, hogy:

Amit az elme el tud képzelni s hinni tud benne, azt meg is tudja valósítani.

Napoleon Hill

Szóval, hogy milyen műhelyem lenne... - valami ilyesmi - bár a munkalapom/asztalom jobban (egy másik) ablak közelében lenne és szebbet választanék. ;)


De ha kisebb helyben kellene gondolkozni, hát azt is lehet... :)

Hinni kell... Hinned kell a boldogság lehetőségében, hogy csakugyan boldog légy. Az vagy, amit gondolsz, és csak azt tudod elgondolni, amiben hiszel. Ne gondolj a hanyatlásodra, mert bekövetkezik. Ne gondolj a veszteségre, mert veszteségek érnek. Ne gondolj a szomorúságra, mert lelked sötétségbe borul. Ne gondolj a rosszra, mert a mélybe taszít. A jó gondolat: ajándék, szárnyalás, magasba vágyódás, felemelkedés... Élni csupán a legtisztább vágyak szerint érdemes. Attól függően, hogy vágyaink keserűek vagy édesek, fanyar vagy boldog lesz az életünk. Képzeld el, amit kívánsz, és kívánd, amit elképzeltél. A boldogság vágy, a képzelet, hit, a cselekedet megvalósulás.
Tatiosz