London 2.

A tegnapi elkeseredésre jól jött A 7. Jekyll-előadás, ami úgy tűnik elég erőt adott ahhoz, hogy ne adjam fel, ne hagyjam ezt az utazás ügyet annyiban. 
Minden mindegy alapon kinyitottam reggel a WizzAir oldalát, hogy mennyire rossz a helyzet és ugyan hajnali és éjszakai járatokkal, de szinte tavaszi áron meg tudom ugrani Angliát. Mivel az extra adók miatt és ki tudja mi történik még a világban idén és a közeljövőben, nem látom előre, hogy mikor lehet újra nekiindulni Angliának, átcsoportosítottam a szabadságokat és 10 nap Anglia vár rám:
Az tiszta ügy, hogy a nagy olasz út nem elérhető számomra - 3 nap Firenzéről vagy a tavakról - még nem tettem le egészen, de így ez lesz az előszülinap, szervezetten, angliai csavargásokkal is. 
Az egynapos utakra tegnap újra ránéztem, belépőkkel és nulla zsebpénzzel majdnem ennyibe kerülnek. Azokból egyet azét majd jó lenne, de egészen újra kell tervezni ezt a nyarat, addig, ameddig lehetséges. És most még a nyári színházi programok nem jöttek ki, tehát addig kellett ezt meglépni, amíg el nem keverem-kavarom magam erre-arra. A június-július hétvégéi úgyis mind bögöteiek szinte kivétel nélkül, augusztusban ez már jól fog esni és én szeretem az angol nyarat. :)
A szülinapomra pedig kitalálom a tutit és irányba teszem magam, ez a 6x7. szülinapom, ideje tudni, merre van előre.