Sajtótájékoztató

 Na, ilyenen sem voltam még. :)

A ma délutáni program:

Részlet egy emlékeztető e-mailből, én a "kedves partner" vagyok, a jegyekért 'H' játszott:

Kedves Nézőnk!

Szeretettel várjuk Önt és kedves partnerét a Budapesti Operettszínházba 2022. március 26-án a JEKYLL ÉS HYDE musical közönségtalálkozóval egybekötött sajtótájékoztatójára.

 

Kapunyitás: 14.45 órától.

 

Amennyiben megtehetik, kérjük, hogy fekete-arany ruházatban érkezzenek (ez a jellemző színe a darabnak), a legkreatívabb öltözeteket egy kulisszajárással jutalmazzuk.

Ne felejtse otthon a meghívóját! A helyre szóló jegyeket regisztráció után vehetik át kollégáinknál a színház bejáratánál. A közönségtalálkozón résztvevő nézőink kóstolhatják meg elsőként a Jekyll és Hyde tiszteletétre készített különleges desszertjeinket (mentes és nem mentes változatban is). Azon nézőink, akik a találkozó alatt vásárolnak a süteményekből, és a belépéskor kapott kupont lepecsételtetik a büfében, meghívást kapnak a Jekyll és Hyde főpróbájára (03.30. 19:00. vagy 31.11:00). A főpróbajegyeket a sajtótájékoztató után kérhetik kollégáinktól a nézőtéri folyosón lévő jegyárusító pavilonunkban. Egy nézőnk egy kupont tud érvényesíteni.


Az e-mail kedden jött és akkor az első felindulásom az volt, hogy na, persze... a fekete ruha még OK, de hogy az arany mellé... nincs is ilyenem, nem színem, kiegészítőből is kevés ilyet viselek... Aztán teltek a napok, vagy inkább órák és elindult bennem valami, közben meg morogtam is magammal, hogy stílusos legyek, előadtam magamban a Konfrontáció c. dalt. :) Csütörtök este már járt a fejem és nézegettem a Pinterest-et, aztán egyre több és több ötletem lett. Amire eljött a péntek, már kihúztam a délutáni programokat és végigjártam a kedvenc anyagos helyeimet és három hobby boltot. Nem voltam teljesen elégedett, kellett az otthoni készlet is, de még jobb lett volna a bögötei műhelyem... De azért csak nekiültem péntek délután (már inkább este volt)... Megterítettem, nekiültem és csak varrtam, próbálgattam, ragasztgattam órákon át... 
Eléggé tetszik a végeredmény, nagyon várom, hogy rajtam legyen minden (is). Nem nyerni akarok, nem kiemelve lenni (Isten ments), csak valahogy jól esik így (is) készülni... 
Nagyon várom az előadást és közben visszahúzom magam, hogy csak ne hogy az történjen, mint a Nine-nal, de közben biztatom magam, hogy ebben tényleg jó (nagy) dalok vannak, a főszereplők jók, ügyesek és tehetségesek... Szóval meglátjuk...!
Íme az arany rész (egyik kör az enyém), volt egy kis előszűrőm, ketten már látták és mit mondjak, elég jó volt a reakció... :)


Ezt a posztot direkt úgy írtam meg, hogy ma délután fél 4-kor kikerül, amikor a sajtótájékoztató elkezdődik. Az élmények majd jönnek később. :)

Most meg persze ez izgat, hogy mit írjak... illetve melyiknek mit írjak...? :)