Puskás a musical

Péntek estétől volt lehetőségem a nyeremény kódommal újra megnézni az előadást (azt hiszem, hogy ez volt a harmadik), már félő volt, hogy bele sem férek az időtartamba, de azért ma délután sikerült.


Úh, ez még így is nagyon jó volt! Érdekes, hogy nem egy full első szereposztást rögzítettek, hanem váltósat. Szerencsére Verébke volt, pl. hiába jók, Szilveszter és Pesák Á. váltója is sokkal jobb és a meglepetés, hogy Nemcsák K. volt a miniszter elvtárs és hát, nem is volt rossz... :) Igaz, hogy őt nem maszkírozták el, a sapka is mintha le sem jönne róla, de mégis jó volt. Gundi viszont sokkal jobb, mint harsogó Harsány L; és a zeneszerző srác is megint jó deStephano volt.
Csodálatos előadás, bármikor újra megnézném majd, ezt Vajk nagyon jól megírta és megcsinálta. A kedvenc részeknél még így is megborzongtam, megkönnyeztem és nem lehetett nem megtapsolni Verébkét a végén.
Most így közelről is azt néztem, hogy ezek a csapattagok tényleg mennyire hasonlítanak az igazi Aranycsapat nagyjaira. Döbbenet.
Örülük, hálás vagyok a nyereményért, a lehetőségért.