NEK-napok

 Elindult a NEK egy hete, ma/,mostantól erre hangolom a lelkemet és próbálok eszerint élni legalább ezen a héten. Az Önkéntesség sajnos nem úgy alakul(t), ahogy vártam-vágytam, de abból kell kihozni amit lehet, ami van, ezt (is) cipelem magammal és majd odateszem az ÚrIsten elé.

Minden nap kapott egy 'nevet', aki nem vallásos, annak is érdemes erre gondolnia a következő napokban (nem láttam ezt sehol meghirdetni, az IEC-appban láttam meg):

vasárnap: Öröm napja

hétfő: Jóság napja

kedd: Békesség napja

szerda: Türelem napja

csütörtök: Remény napja

péntek: Hit napja

szombat: Hűség napja

vasárnap: Szeretet napja

Megnéztem további 12-es interjúkat, mindben van érték, érdekes így látni ezeket az embereket, és jól esik a rácsodálkozás, hogy jé, ő is, jé, de szép a története. (Néhányat meg is osztogatok majd folyamatosan, főleg az azokkal készülteket, akik nekem amúgy is fontosak, nem csak most érdekel, hogy mit csinálnak, milyenek. - Ld. azokat, amik eddig már posztolva lettek.)

Most épp ezt hallgatom,  és örülök, hogy megosztották, mert sajnáltam, hogy Pesten nem volt ilyen esemény, de majd a misék előtt lehet csatlakozni és meghallgatni tanúságtételeket, nagyon megerősítenek sok mindenben. https://www.youtube.com/watch?v=Sdlt0ZfzTzk&t=29s

Tényleg nagyon becsülöm őket, akik felvállalták a hitüket, kiállnak valami mellett, pedig kapnak érte hideget-meleget, mert az emberek furák...

Egyébként a mai nagy meglepődésem Pindroch Csaba.