Játék a kastélyban

Kőszínházi szezonnyitás  főleg ami a prózát illeti.
Már rég szerettem van ezt az előadást, mert annyian dicsérték korábban. Benedek Miklós ugye egy darabig egyáltalán nem lépett színpadra, aztán tavaly novemberben már volt rá jegyem,de vissza kellett vinni a lezárások miatt.
Benedek Miklós és Fesztbaum Béla brillíroztak. A második részben jött Csőre Gábor és Lukács Sándor, tyű, micsoda játék volt ott! Tornyi Ildikót nem mindig bírom,de fürdött ebben a darabban egyedüli nőként - ennyi tehetséggel a színpadon. 🎭🙏👏
A tapsrendnél mélyen megindító volt, ahogy a két nagyöreg együtt hajolt meg, ahogy egymásra hunyorogtak, nagyon jók voltak végig. Zseniális ötlettel megírt játék a játékban.
Sajnos sok volt a krákogó, miért nem maradnak otthon...?! - kitartóan végig maszkoltam,pedig meleg is volt, viszont páran hasonlóan gondolkoztak (pl. Az egyik szomszéd is) Szeretném,ha újra csak védettségivel lehetne menni...
Ja,és az örök témám, 2 méteresen miért ül be valaki a 6. Sorba? Ráadásul rövid nadrágban... a képen lehet,  hogy nem derül ki, de konkrétan a nagy semmit láttam tőle.