licit

 Tegnap életemben először licitáltam. :)

De kezdjük az elején: Noel kezelésével kapcsolatban már biztosan mindenki belefutott a hirdetésekbe, különböző gyűjtésekbe, most elindult egy vatera-licit is különféle felajánlásokkal: https://www.vatera.hu/allitsuk-talpra-noelt/?fbclid=IwAR06S0NJnY32rL4Kvs1x-wKB9Xx9vbRV1Cr80BtCoYCZExdRtqPw0D6jCxg

NS-nél láttam meg és elsőre nem is foglalkoztam volna vele, de kíváncsivá tett, mert nem annyira szokott ilyeneket megosztani, beleállni dolgokba, bár az utóbbi időben ahogy öregszik (és őszül :) ), több hasonlót lehetett nála látni. Szóval mégicsak végiggörgettem a licitet, hogy mi történik ott.

A tét egy online altató :) - mármint az Altató c. vers online szavalása - kellően biztonsági játékként, és itt nem a Covid miatt biztonságra gondolok... ;)

https://www.vatera.hu/online-vers-jozsef-attila-altato-c-verset-elmondja-nagy-sandor-szinmuvesz-3036778508.html

Láttam, hogy még semmi licit nincs és nem akartam cikiben hagyni az ügyet, megtettem az első tétet. Nem akartam volna az online altatót, de adakozni igen. Nagyon hamar rámlicitált valaki (vagy eleve a kiíró) és részemről ennyiben is hagytam, örültem, hogy megmozdult a dolog. Ma reggel azt láttam, hogy azóta sem volt változás, ezért még egy utolsó rányomtam, amire sündisznócska (nicknév) újra emelt (szerintem tegnap is ő volt). Én itt már megállok, mert a havi adománykeret itt fut ki, amit külön el fogok utalni még attól, hogy nem "kell" a verset is elutasítsam. :)