Pakkot kaptam

 

Amikor azt mondta Anyukám pár héttel korábban - miután sápitoztam, hogy a tavaszi műhelymunkám is elmarad -, hogy pár dolgot el tud küldeni, ha elmagyarázom, hogy mit szeretnék és megtalálja, akkor kellett volna gyanút fognom. :) De még hétvégén se gondoltam, hogy ez egy 7,2 kg-os csomag lesz... :) (De Anyu ne küldjél nehezet meg ami törhet, stb --- nem hát, csak amit megbeszéltünk...) Mindenféle finomság és jó kis kreatív cuccok, új maszk, sütiiiii, bögötei alma, névnapi ajándék, képeslap, stb...olyan precíz pakolással, hogy egy papírlap sem fért volna már be, lenyűgöző az egész.

Igaz, hogy nagy pakolók vagyunk (rajtam kívül még apukám nagyon precíz), szerintem ki tudja mióta ezt csináljuk, szerintem amúgy '87-től. A nagyobbik tesóm akkor ment középiskolába, kollégiumba Szombathelyre. Két évvel később a másik meg Celldömölkre és pár év múlva én is becsatlakoztam a szombathelyi kollégiummal, ők közben egymás után és egyidőben voltak albérletesek és majd katonák, aztán utána én meg ide, szóval... Mindig pakkoltunk, szerintem évtizedekig nem volt olyan vasárnap, hogy na zacskóztunk volna valamit. :)

Szóval csodálatos pakkom van, még egy karácsonyi ajándék is jött benne, még el sem mélyedtem a dolgokban, majd este otthon.