Adventi naptár

 Többen tudjátok, hogy gyakorlatilag mániám az adventi naptár. :)

Idén is készült több is, néhányról mutatok fotót és van ami csak úgy elment az útjára, illetve van magamnak is, és lesz blogos is, már rákészültem hétvégén. (Idén úgy döntöttem,hogy munkás napokon este fogok nyitogatni, kapkodás nélkül és a blognaptár us ekkor nyílik. )


 Idén a legtöbb teljes meglepetésnek készült, az egyik ilyen hatást váltott ki - ez a hivatalosabb része - amúgy megkaptam az érzelgősebb verziót is. :) Az ajándékozott nálam fiatalabb és négy nagyon édes gyermeke van és még SOHA nem hallottam panaszkodni amiatt, hogy mivel jár egy ekkora háztartás. De mivel volt fele ekkora háztartásom, nagyon is tudom, hogy ez mivel jár, úgyhogy úgy gondoltam, megérdemel egy kis angyaljárást... :)

Olyan meglepetés ért, amire egyáltalán nem számítottam! 

😍 Jött a postás és hozott egy dobozt...a feladó nagyon is ismerős, sok-sok közös dolgunk van: .. most lassan egy éve folyamatosan. Bernadett Pencz sokszor küld  ... nekem levelet, csomagot...de most elvileg nem vártam semmi nagyobb dobozt...nézem, nézem, kattognak a kerekek, mi lehet ez...valamire nem emlékszem?-...? Semmi sem rémlik...de nem gyanakszom, eszembe sem jut, hogy esetleg egy titkos-meglepetés-adventi naptár van a dobozban! N e k e m címezve! Mindennapra egy ajándék, amit nekem szántak! 

😍 Micsoda meglepetés, micsoda Advent! Nagyon köszönöm, Berni! ♥️ Alig várom, hogy kibonthassam az ajándékokat szépen sorban! 🥰♥️😍🌲🎀🎁🎄 

Persze lehet bőven válogatni a netes kínálatból is, a jobb érzésűek ingyen kínálják, nem is egyszerű kiválasztani, hogy melyikre, hányra lesz energiánk, kíváncsiságunk.
Egyenlőre azt gondolom, hogy a saját 'többszereplős'öm mellett ezt fogom választani: https://www.youtube.com/watch?v=oT9XXMyi5AE&feature=youtu.be&fbclid=IwAR1NyKC90MZGNkOq4XhabQOgmmc2iofBw5wXwrwLSugRZioogXH5M7Jue5I