Nosztalgia zene - gálák, haknik, stb

A hakni tulajdonképpen egy csúnya kifejezés, vagyis nem jó értelemben szokták használni, ha a színész-énekes már tényleg MINDENT elvállal...
Szerencsére ilyenekből szerencsénk is volt többször is, hiszen egy időben nagyon sok ilyen rendezvényből lehetett válogatni, most ez már nagyon ritka. Nagy ritkán feltűnik egy-egy alakulat akik nem reális módon és áron szerveznek ilyen 'fellépéseket'. De van úgy hogy amikor már valakit nagyon látna az ember és nincs más lehetősége hallani-látni, hát bevállalja a nemszeretem embereket és a nemszeretem helyeket is. Ez ilyen.
Ebben a témakörben nekem ilyen lett a Musical Plusz. Sokáig a MEst-tel párhuzamosan működött, viszont nagy előnye, hogy van délután 2-es kezdése, elérhető helyen van és úgy ahogy a jegy is korrekt. A gond az, hogy sokat kell alkudni... vannak a szervező (producer) által preferált emberek és hát azok nekem ritkán preferáltjaim. Időnként azért mégis lenyelem a békát és elmegyek, mert nincs más út ... :)
Persze ilyenkor meglepetések is érhetnek, volt már akit itt kedveltem meg (vagy itt szeretem ki belőle :) ), vagy volt dal amit itt hallottam először.
Most megint egy ilyen következik (holnap), és bár halál ideges vagyok a zárt tértől előre, de valaki miatt mégis úgy voltam vele, hogy nincs más esély látni és hallani (főleg énekelni hallani). Morzsákat csipegetek, szerencsére most a többi énekes jó, tehát sokat nem kell duzzogva ülni.

https://www.youtube.com/watch?v=NiRE8CDln9I
amiket itt énekel - azoknak többségétől kiborzadok, dehát mit van mit tenni, nem szeretem a tinglitangli dalokat.