Szülinapok

Tegnap volt egy 77 éves ünnepeltem és mára is jutott egy, bár ő jóval fiatalabb. :)

Az egyik ajándékot elfelejtettem az otthoni rohanásban lefényképezni, de hosszú idő után újra 'dekopázsoltam' egy tálcát és egy hasonló stílusú üdvözlőlapot kapott, mint a mai ünnepelt. :)

A mait viszont - a mai idézettel együtt - végre megmutathatom, az ajándék hétvégén készült és már nagyon vártam, hogy átadjam és megmutassam, főleg hogy kedd óta az irodai szekrényemben várakozott.

Az ajándék (a képeslap mellett egy könyvjelző, a többi három pici kép azt mutatja, hogy lehet egy szimpla fűszertartóból egy igazi kis mindenest összehozni a varrógép mellé, a kalap (vagy cupcake) pedig igazából tűpárna).



Az idézet:
Mindannyiunkban van egy gyönyörű virágoskert - a lélek kertje. Itt magunkba szívhatjuk minden egyes virág illatát és felfedezhetjük saját belső énünk valódi szépségét és határtalan szabadságát. Minden leckével, amit az élet tanít, lélek-kertünk növekszik és ragyog. Egyedi kertjeink békéje, fénye és boldogság-illata végül szétterjed a világ széltében hosszában.
Sri Chinmoy: A lélek kertje

... és egy dal, és ezúton is újra boldog szülinapot kívánok, Isten éltesse mindkettejüket még nagyon sokáig egészségben, szeretetben, boldogságban, csupa-csupa jó dolgokban, jókedvben, békességben, vidámságban! :)

https://www.youtube.com/watch?v=wSD7BYz_lSo