Nosztalgia színház - Démonológia

Démonológia - 2005 - a 25. szülinapomon.
Visszatérő előadás volt, viszgaelődásuk volt annak idején, ez az előadás az Ódryn volt szerintem, de pár évvel később volt rendesen színházban is, az mekkora volt!

Pici egyveleg, a minőség nem a legjobb, de sajnos akkor még technikailag nem voltunk így eleresztve, amit nagyon sajnálok már jó ideje:
https://www.youtube.com/watch?v=4ISm1sSwgrM

Viszont a dalokba is bele lehet hallgatni: https://www.szemenyeijanos.com/shows/demonologia-odry/


Íme, a szószerinti beszámoló régről:

"Hu, ez de jó volt!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Eddig az egészből igazából csak a Rivalizálós duettet hallottam M. Esten, de az összes dal annyira jó, és tök jó az egész zene (este még sokáig dudorásztam)… Éljen Jani!!! Külön jó ötlet az a zongora és hogy időnként csak az adja a zenét…
Sanyi hihetetlen volt számomra most is, őrült egy pasas (a szó legjobb értelmében) csodás hanggal és istenadta tehetséggel… Bár keveset énekelt, de amikor igen, akkor aztán… *bernosüppedtbeleaszékbe* Egy pillanatra sem esett ki a sántítós szerepéből és az a nézés… Anyám, de bánom, hogy nem az első öt sorban ültem… (na, majd legközelebb, remélem lesz ilyen) hu, de azok a kézmozdulatok és remegések is önmagukért beszéltek ám… Nem is ömlengek itt többet róla, majd a szomszédban…
De azért maradtak ám ilyen foszlányok: „a hústól kipirul az arc…); „nekem nincsenek erényeim”…stb…

Szemenyei Jani is nagyon tetszett, meg az összes mindenki, kár is sorolgatnom őket…
Szegő Adri nekem mindig csúcs ezzel a Christine-s hanggal…!!! (emlékezzünk csak, hogy a Diploma előtti Esten mekkorát énekelt Sanyival a Fantomból). Annyira édes volt a tupírozott fejével és a hisztikkel… ahogy üvöltözött Freddel… oh, még most is előttem van!
No, meg ahogy Annával (Amandával) veszekedtek!!! Meg ahogy a fehér ruhában össze-vissza esett a színpadon, óriási az a csaj!!!
Jaj, lassacskán jut majd minden eszembe, de nagyon nagy élmény volt ezt a csapatot így és ilyennek látni.
Meg én még mindig örülök annak, hogy sok kedves ismerős arccal találkoztam… "