Mácsai-interjú

Időnként nehéz elmenni azon a videó-rengetegen, amit most ránk öntenek, de vannak benne gyöngyszemek.

(Délután volt egy jó Borbély Ricsi-koncert is!)

És ilyen gyöngyszem a következő interjú Mácsai Pállal: https://www.facebook.com/veiszeralinda/videos/223239955763259/

Nagyon intelligens most is, nagyon emberi és most a családjáról is többet mesél, ami elég szokatlan. Érdemes rászánni azt a közel negyven percet!

Többször említi-érinti azt a témát, ami már bennem is többször is felmerült, hogy vajon én magam mikor leszek arra (MAJD) képes, hogy újra beüljek szorosan valaki mellé a színházba, buszon, vagy akár mégcsak ismerősök közé is? A közelebbi viszonyulásokat végképp elképzelni sem tudom. Talán egyszer majdcsak megérzem belülről, de ezt kényszeríteni nem lehet majd, ha be is kell áldozni inkább pár jegyet. Én most jól elvagyok igazából színház meg közösségi helyek nélkül, sokkal jobban, mint amikor azért nem mehetek, mert pl nincs pénzem jegyre, mert ez egy másik helyzet, most nagyon le tudtam építeni magam, mert így van rendjén. Van persze sok dolog, ami hiányzik, de erről majd tervezek írni külön.

Pl most közben nézem a tv2-n a koncertet és kifejezetten zavar, hogy a két műsorvezető (eleve minek ehhez kettő?) egymáshoz ilyen közel van, legszívesebben beírnék a facebook-on... Ha már ketten vannak, legalább állnának picit odébb egymástól, amúgy nem lesz egy rossz koncert, de ez zavar, mert ilyen H vagyok. :)

Olyan sokan vannak egy-egy dalban, hogy nem győzöm felismerni az embereket. :)) nekem tetszik ez a kreativitás, ötletesség (egyébként lenyűgöz, hogy hány embernek van otthon mikrofonja :) , figyelem a lakásokat, hogy otthon hányan vannak mezítláb, stb - tehát jól elszórakoztatom magam ilyenekkel is.