Kicsi lakás kicsi pénzért

Egy ideje nézem az esetlegesen szóba jöhető kislakásokat, sajnos muszáj előbb bérelni, aztán gondolni komolyabbra, főleg amíg csak próbaidős és határozott idős vagyok. Viszont a jelenlegi állapot meg a megfelelő szintet sem üti meg, úgyhogy keresek. És gondolkozom, de komolyan. Tanulnom kellene minél előbb és minél többet, hogy nyelvvizsgázni tudjak és majd valamilyen szakot még választani, viszont ezt én nem tudom szétszedve és nem nyugodtan, nem pihenten. És így a kreatív brand-emet sem tudom kiépíteni, gyártogatni, alkotni, inspirálódni, stb.
Tehát muszáj sorba tennem a dolgokat.


Arra gondoltam, hogy egy pár hétre megfordítom a folyamatot, én hirdetek, hogy keresek és meglátom, hogy az albérletes zárt csoportban lesz-e aki ír.:)
Akinek van kedve, segíthet ötletelni most péntekig. :) Adok némi támpontot, közben én is írom a magam hirdetését, és meglátjuk, hogy mire jutunk:
A kiindulás az, hogy konvektoros és rosszul közlekedhető városrészbe, kerületbe, utcába nem megyek - illetve nem ragaszkodom Budapesthez... A konyhai bútorzatot és gépesítést leszámítva nincs szükségem bútorra. Kicsi lakást szeretnék, de nemcsak szobát. Legyen egy év és szerződéssel és a főbérlő hagyjon békén. :)