NS

Jajj, ez már nem is új hír, de lehet, hogy még nem mutattam itt - ha mégis, bocsánat, de most nem tudok visszakeresni.

Szóval Nicholas Sparks Mo-ra megy. :)
Ez az ajándék tök jó ötlet, első gondolatom a bögötei kilátó volt, mert onnan csodás panoráma van, amíg a szem ellát, na jó, egészen Celldömölkig - a Ság hegyig vagy mázlival a Somlóig, de akkor is. :)

De mivel csak 21-én megyek Bögötére, Budapestet kell megmutassam és tudom is, hogy melyik részét. Pl a Vigadótól nagyon szeretek felnézni a Vár-ra, bár ez biztosan másoknak is eszébe jut, de fordítva is szeretem, onnan lenézve. :)
A gond az, hogy a rumliban nem tudom, hogy van-e egyáltalán NS-könyvem Erzsébeten, az fix, hogy kb 3-4 is van a dobozokban, ami most megy hazafelé, meg Bögötén van a többi.
Egy megoldás van azonban, kedden meglepem magam a legújabb könyvével szülinapom alkalmából ez még belefér a múltkori ajándékom mellé, ami még nincs meg, kedd délelőtt turista leszek a városban és elintézem a fotót. :)

És most aztán ideges is vagyok, hogy eljussak a találkozóra, ráadásul pont azon a hétvégén lesznek otthon a legkisebb keresztgyerekem és családja...


NICHOLAS SPARKS-rajongók figyelem!
A szerző elfogadta a meghívásunkat, és október 18. és 20. között Budapestre látogat, hogy találkozzon a rajongókkal. Szeretnénk meglepni őt egy személyre szóló ajándékkal, amely megmutatja, hogy mennyien szeretitek és olvassátok a könyveit Magyarországon is. Korábban még nem járt nálunk, és sajnos a három nap nem lesz elegendő arra, hogy megmutassuk neki, milyen szép is az országunk. Ezért arra gondoltunk, hogy készíttetnénk neki egy "útikön...yvet" olvasóink fotóiból, amelyek az ország különböző pontjain, különböző nevezetességeinél, tájegységeinél, városaiban készültek. Egy-egy Sparks-könyvvel természetesen. Ezért most egy játék keretében arra kérünk titeket, hogy küldjetek nekünk egy-egy fotót arról, hogy hol és milyen Sparks-könyvet olvastok, illetve milyen Sparks-könyvvel járjátok az országot.
A fotó elküldésével hozzájárultok ahhoz, hogy a fotókat a kiadó szabadon felhasználja. Várjuk a fényképeket és a hozzájuk tartozó leírásokat szeptember 20-ig a romantikuskonyvklub@lira.hu e-mail címen!
A beküldők között kisorsolunk három könyvcsomagot
Természetesen a szerzővel is találkozhatnak majd a rajongók, illetve dedikálásra is lesz lehetőség. A részletes programmal hamarosan jövünk!