Pandora-klub

Felregisztáltam a Pandora Mo-i weblapjára és olyan kedvesek, összeállíthatom a kívánságlistámat. :) Tulajdonképpen miért is ne, az nem kerül semmibe. :) Bár egyelőre jobb nem fájdítani a szívem vele.
Aztán van egy teszt, amiben azt kérték, ismerjem meg magam és érdekes eredmény jött a válaszokból és ügyesek, igazán inspiráló. :)

tehát Én:
50%
S Z E N V E D É L Y
Sokakra hatással van intenzív természete, irigylik elhivatottságát és akaraterejét. Nem fél élvezni az életet, és játékba dobni a nagy érzelmeket. Foglalkozzon azokkal a dolgokkal, amelyek boldoggá teszik. Ha nem szereti, amit csinál, merjen váltani.

25%
E L S Z Á N T S Á G
Amikor mások feladják, Ön tovább küzd. Mindent szívvel-lélekkel tesz, és az emberek ezért csodálják Önt. Az élethez való hozzáállása kalanddal tölti meg napjait. Nincsenek kétségei arról, hova szeretne eljutni - maradjon hű belső iránytűjéhez.

25%
B O L D O G S Á G
Minden napra nyitottan tekint, és mindig talál megoldást a felbukkanó kihívásokra. Hálás azokért az emberekért, akik az életét melegséggel és örömmel töltik meg. Ossza meg boldogságát a környezetében élőkkel. Csak egy mosolyba kerül.