app

woow!! most csak tátom a szám! :) Amikor a főiskolát kezdtem, x órakor lehetett a számtech-teremben vizsgára jelentkezni az "imádott" Neptun-on keresztül, hajnalban már sorba kellett állni(ülni a folyosón), hogy valahogy időben bejussak és valahogy sikerüljön a vizsgaidőszakra feljelentkezni. (A szakdolgozat jelentkezés még itt sem tartott, a tanszéki ajtón volt egy lista x-48796 lehetőséggel és oda kellett feliratkozni. Nem merem elárulni, hogy ez milyen régen volt, de hogy a világ már itt tart, vagyis hogy itt is tud(na) tartana, ez csodálatos:

/bár hozzáteszem, hogy valamennyit ültem és láttam a Neptun másik oldalán, minden tiszteletem azé és azoké, akik az app-ot feltöltik és naprakészen szolgáltatják majd - vagy hogy működik, nem tudom, de akkor is lenyűgöz/

https://www.facebook.com/kozgaz/?hc_ref=NEWSFEED&fref=nf


Az UNIMAP mobilapplikáció egy teljesen új kezdeményezés az egyetemi élet megkönnyítése érdekében. Az app segítségével offline tudtok keresni termekre mind a 3 épületben és emeletein, de ezen felül akár tanárokra és tanszékekre is. A tervek szerint a NEPTUN órarendjét is betudjátok importálni, így az UNIMAP előre szól, ha órátok lesz de ezen felül meg is mutatja hol, így nem kell fölösleges köröket mennetek. A további fejlesztéshez user tesztekre van szükség, igaz csak pár főről van szó, de izgalmas lehet annak, aki szeretne segíteni még jobbá tenni ezt az appot 🙂 Jelentkezni a weboldalon tudtok! Javaslatokat pedig szívesen fogadnak a kezdeményezők a contact@unimap.hu címen - de akár fejlesztő is írhat!