Ronan

Na az van, hogy lassan, mondom, nagyon-nagyon L A S S A N megpróbálom összeszedni magam és mesélni arról, amiről igazából nem is lehet. :)) Ömlengeni, folyni, ájulni, esetleg. De mesélni és abból a fantasztikus pár órából valamit visszaadni, hát nehéz. De megpróbálom :)
A programra nem tudom, hogy miért ez a rémes kép került, köze nincs Ronan helyes és sármos (khm, szexi) pofijához, de nyilván kellett nekem egy ilyen. Ahogy egy karkötő is, ami azóta nem hagyta el a kezem... :)


Most keresgettem felpakolt nézői videókat, nincs sok, egy-kettő nekem is van, de nem jó minőség, arra jó, hogy időnként megnézzem, hogy elhigyjem, tényleg ott voltam.
Na, az érdekes az, hogy elsőre azt linkelem, ami egyik nagyon kedvencem, nem új dal, nagyon nem, de amikor épp azt énekelte, hogy 'ha a holnap nem jön el' - lemaradtam a szövegben és kimondtam, ami jött első érzésre, hogy hát, őszintén, nem is bánnám... :) - ha tudnám, hogy az élet épp a jó hangulattal, sok-sok érzéssel érne véget.

https://www.youtube.com/watch?v=sjUXIvsFiig
https://www.youtube.com/watch?v=ClrYvw8-NAE


Na itt a másik kedvenc, ezt tuti, hogy MINDENKI ismeri, aki nem, az sosem olvasott a blogból semmit. :) Na ez is rémes, és az enyém ugyanígy hupog - jó volt egyébként ott a hang nagyon-nagyon -, lehet hogy ezért nincs fönt több videó. Bár ebbe rémesen beleénekelnek, de azért linkelem mégis, hogy kicsit érezzetek valamit a hangulatból, ez maga volt az őrület.
És a dal utána mondta - igazán meghatódva, ami ennyi év után akár nehezen lenne hihető tőle, de igazán hiteles és őszinte volt (egyébként végig), hogy higgyük el, milyen fantasztikus érzés, hogy ezután a dal után ott érzi elől, hogy a mosoly mindenkinek ott van az arcán, mert az első sort mégcsak hallja is, de a sok ember jó hangulata és mosolya ad nagyon különleges atmoszférát ad, amit ott fönt is érezni és ez megy oda-vissza, - nehéz is ezt megmagyarázni, de aki volt már igazán jó koncerten (vagy előadáson), az tudja, miről haddoválunk épp Ronan-nal. :)
óh, na közben látom, hogy más is kezd ocsúdni, ez épp most került fel és naaaagggyon jó, ezt mindenképp tessék megnézni :) https://www.youtube.com/watch?v=_84hHn6rwGA
na jó, ezt megnéztem kétszer, így nem fogok a végére érni a dolognak és már megint szédülök :)) Bár ez nem is a londoni felvétel, most látom, de nem baj, az sem volt gyengébb :))

Haladjunk!