Könyvkihívás 12.

*egy misztikus vagy krimi könyv*


Egy, a telepesek által elhagyott rozoga, rossz emlékeket idéző viskó (A Viskó) egyszeriben döbbenetes titkok tárházává válik, ahol izgalmas találkozások során a megbocsátás gyógyító ereje és hatalma is felragyog egy sebzett szív számára.
Mackenzie Allen Philips legfiatalabb lányát - Missyt - a családi nyaralás közben brutálisan meggyilkolják. Véres ruháit az oregoni vadon mélyén egy rozoga épületben (A Viskóban) találják meg. Négy évvel később - mély, gyötrő szomorúság közepette -, Mack (az apa) egy rejtelmesen és fájdalmasan gyanús levelet talál a levelesládájában - látszólag Istentől! Arra kéri őt, hogy térjen vissza a viskóhoz egy hétvégére. Viaskodva önmagával és saját józan eszével, egy téli délutánon mégis útra kel. Oda tér vissza, ahol a legsötétebb rémálom kezdődött el négy évvel azelőtt... Amit ott talál, örökre megváltoztatja az életét!...... 


Nekem sajnos nem tetszett, de valahogy a végére értem.

Az eleje rögtön nagyon erősen indul, aztán utána nem tudtam befogadni. Az én Istenképem egészen más, próbáltam elvonatkoztatni, de nem sikerült.  Sajnálom, de ettől még sokaknak tetszhet.


Ehhez most írok kivételesen pluszban... Nagyon kíváncsi voltam erre a könyvre, mert eredetileg érdekelt. De aztán katyvasz lett azzal a bizonyos Találkozással, hogy én azt egyáltalán nem tudtam elfogadni. Így igazából igazán nem olvastam végig, de azért beregisztráltam és fogom próbálni, hogy ne ezzel együtt legyen csak meg a 25, hanem olvasok majd helyette valami mást, mert ez nem fair és csalódás is.

25-ös könyvkihívás
Eddig 12 könyvet olvastál el a tervezett 25-ből. Hátralévő idő: 45 nap.
48%


#Topánka6#