Top 7 - eredményhirdetés

Nos, bár pár óra késéssel, de megvannak az eredmények! :)
Fáradt is voltam az este, meg igazából vártam is, hogy hátha valaki mégis rászánja magát és utolsó órákban gondol rám. :)

Szóval először is nagyon-nagyon köszönöm azoknak, akik írtak, gondolkoztak. Aki nevezett, az mind győztes! :) Ha nem nézem túl komolyan, igazából mindenki eltalálta volna mindet, de ha kicsit szigorúbb vagyok, a négy akkor is biztonsággal megvolt mindenkinél.

Mindenki egyéni díjat fog kapni, amit a napokban árulok el, hogy milyen formában. ;)
Addig is marad a győztesek öröme. :)

Mutatom először is, hogy nekem mi volt a 7 top-csoportom. Persze egyik átnyúlik a másikba, vagy akár nem is igazán hét...
De ami még fontosabb, hogy ami jelölések érkeztek ezeken kívül is mind jók voltak és ha egy másik héten írom össze az én hetemet, lehet hogy azokból is kerül a listára, vagy ha nem hetet akarok, hanem mondjuk tízet.

Na, de lássuk, hogy mit írtam én egy hete a lapra:
Nincs számozás, mert nem rangsorolhatóak, egyik nap egyik a fontosabb, egy másik napon másik kerül előtérbe, de mindegyik kicsit (nagyon) én is vagyok, vagy leginkább mind én vagyok, mindben benne vagyok, vagy ezek vannak bennem. Bonyolult, nem ragozom. :)

utazás
koncert/színház/zene (mostanában leginkább HB, JG)
hazai ízek (főleg minden, ami túrós)
like-olás (=kedvetelés/rajongás), mint olyan - változó régen és most
írás, blogolás, fotózás, virágok
olvasás
kv és bor és mellé ötye


Szóval láthatjátok, hogy nem volt bonyolult, hiszen ismertek. :)
Ééééés most, mutatom, hogy miket írtatok (név nélkül), a közöseket már kihúztam, amit többen is írtatok, és az enyémből meg mégis kimaradt. 
Azokat is kivettem már, amik beletartoztak az én csoportomba, vagy belehúzhatók, vagy én beleértem.
Volt amin én is meglepődtem, hogy kihagytam... :) Újabb játék lehetne, hogy vajon melyik volt az, de úgyis újabb játékon gondolkozom a 3000-es poszt ünneplése érdekében. :)
álomkonyha
csimóták
filmek (vígjátékok, romantikusok, lelket megérintőek)
hinta a teraszon
kávéscsésze(főleg virágos) 
medvék
képeslapok

Szóval ügyesek voltatok, köszönöm!