Könyvkihívás 9.

Ezt a könyvet, amit most mutatok, nagyon szerettem olvasni. Tegnap délután álltam neki, éjjel egykor már nagyon kemény kellett legyek magammal, hogy végre letegyem, mert ugye ma hétfő reggel indult, egyébként végigolvastam volna, hiszen már nem volt hátra száz oldal. :)
Különös emlék marad ez mindig... Abból a három könyvből való, amit az itteni magyar könyvesboltból szereztem online (másnap adták hírül, hogy igazi bolt is nyílik, nemcsak online lehet vásárolni ezután) és annyira szép a borítója, hogy az volt az első látás. Aztán tetszett a történet, hiszen virágboltot indít a lány és esküvőkre szállít főleg, arculat, tervezés, kreativitás, stb... Szóval nagyon bejött.
És jajj, ez a Jack, a srác, hát ebbe teljesen beleszerettem. :)


Szóval lássuk a könyvet:


*egy könyv, amit csupán a borítója alapján választottál ki*

A szép jövő előtt álló virágkötőnek, Cara Kryziknek minden esélye megvan, hogy sikert arasson egy olyan nagyszabású esküvő virágcsodáival. Ez a megbízás biztosítja majd, hogy ezentúl őt kérjék fel a savannah-i előkelő társaság esküvőinek díszítésére. Közben azonban úgy érzi, hogy minden igyekezete ellenére, az élete összeomlik körülötte. Cara szigorú apja folyamatosan megkérdőjelezi lánya üzleti rátermettségét, valaki ellopja Cara kutyáját, az üzlet hűtője elromlik, és tönkremennek a legközelebbi esküvőre rendelt - kisebb vagyont érő - gyönyörű virágai.
Cara úgy gondolja, hogy minden problémája megoldódik, ha sikerre tudja vinni a fényűző Trapnell-Strayhorn-esküvőt. Csakhogy a hat hét múlva esedékes nász menyasszonya furcsán viselkedik (még egy menyasszonyhoz képest is). Amikor a frigy létrejötte is veszélybe kerül, Carának kell megmentenie a helyzetet, és végig kell gondolnia, hogy valójában miben is hisz. A szerelemben? A saját erejében? És egyáltalán érdemes-e megpróbálni menteni a reménytelen dolgokat?
Az élet virágos oldala végül mindenki számára több jelentést kap. Mary Kay Andrews sajátos szellemességgel és a részletekre kiterjedő éleslátásával megírt regénye nem maradhat ki az olvasmányai közül.
... 






Igaz, hogy a borítója és a címe is nagyon tetszett, de az ismertetője is.
Nagyon szerettem ezt a könyvet és azt kívántam, bárcsak látnám is a gyönyörű virágokat, nemcsak képzeletben.
Igazi kikapcsolós olvasmány, sok kedvességgel, mély ragaszkodásokkal, mély kapcsolatokkal.



#Topánka6#



25-ös könyvkihívás
Eddig 9 könyvet olvastál el a tervezett 25-ből. Hátralévő idő: 92 nap.
36%